DATfest, ed. IV: Gala Gala de Decernare a Premiilor, de la ora 18:00, la Teatrul „GONG”.

0 1.048

Festivalul păstrează tradiția, iar astfel, spectacolul câștigător anul trecut la categoria „Cel mai bun spectacol”, MAL/PRAXIS, scris și regizat de Bogdan Georgescu, va deschide Gala de Decernare a Premiilor, de la ora 18:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „GONG”.

Festivalul studențesc de teatru și management cultural, DATfest, a pus în lumină, în aceste zile, o serie de evenimente care au dat magie orașului. 

DATfest se află la cea de-a IV-a ediție, fiind un festival creat de tinerii studenți, la îndemnul directorului general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Constantin Chiriac, „tineri, cuceriți orașul!” În cea de-a treia zi, Dragoș Bucurenci, trainer de comunicare, și-a continuat atelierul de storytelling, unde a pus accent pe felul în care trebuie ca oamenii să învețe să caute metode, pentru a putea fi eficienți.Dat Fest day 3 7

La Teatrul pentru Copii și Tineret „GONG”, a avut loc o reprezentație a spectacolului „La comun”, în regia Luanei Hagiu, cu studenții anului III, actorie. Seara s-a încheiat cu aplauze furtunoase, publicul fiind nerăbdător să ajungă la evenimentele ultimelei zi de festival. Tinerii actori sunt cu sufletul la gură. Ultima zi de festival descoperă cine sunt câștigătorii acestei competiții, decizie care va fi luată de  juriul format din actrița Florentina Țilea, actorul Rareș Florin Stoica și prof. univ. dr. Livia Ilie, prorectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.Dat Fest day 3 42

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.