datfest, ed. iv: gala gala de decernare a premiilor, de la ora 18:00, la teatrul „gong”.

Festivalul păstrează tradiția, iar astfel, spectacolul câștigător anul trecut la categoria „Cel mai bun spectacol”, MAL/PRAXIS, scris și regizat de Bogdan Georgescu, va deschide Gala de Decernare a Premiilor, de la ora 18:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „GONG”.

Festivalul studențesc de teatru și management cultural, DATfest, a pus în lumină, în aceste zile, o serie de evenimente care au dat magie orașului. 

DATfest se află la cea de-a IV-a ediție, fiind un festival creat de tinerii studenți, la îndemnul directorului general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Constantin Chiriac, „tineri, cuceriți orașul!” În cea de-a treia zi, Dragoș Bucurenci, trainer de comunicare, și-a continuat atelierul de storytelling, unde a pus accent pe felul în care trebuie ca oamenii să învețe să caute metode, pentru a putea fi eficienți.datfest, ed. iv: gala gala de decernare a premiilor, de la ora 18:00, la teatrul „gong”.

La Teatrul pentru Copii și Tineret „GONG”, a avut loc o reprezentație a spectacolului „La comun”, în regia Luanei Hagiu, cu studenții anului III, actorie. Seara s-a încheiat cu aplauze furtunoase, publicul fiind nerăbdător să ajungă la evenimentele ultimelei zi de festival. Tinerii actori sunt cu sufletul la gură. Ultima zi de festival descoperă cine sunt câștigătorii acestei competiții, decizie care va fi luată de  juriul format din actrița Florentina Țilea, actorul Rareș Florin Stoica și prof. univ. dr. Livia Ilie, prorectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.datfest, ed. iv: gala gala de decernare a premiilor, de la ora 18:00, la teatrul „gong”.

Ultima oră

Comentariul meu