Continental a inaugurat un centru de cercetare de peste 6,5 milioane euro la Sibiu

0 774

Una dintre cele mai mari companii care activează în Zona Industrială Vest a Sibiului, Continental, a inaugurat acum la început de an un centrul de cercetare şi dezvoltare, investiția depășind suma de 6,5 milioane de euro.

Continental Sibiu, filială a corporației Continental, a inaugurat o nouă clădire pentru activitățile de cercetare și dezvoltare ale companiei, conform economica.net. Clădirea are o suprafaţă de 7.000 mp dispusă pe două etaje. Laboratoarele se întind pe o suprafaţă de peste 1.000 de mp, iar clădirea oferă birouri pentru 400 de ingineri, se arată într-un comunicat de presă. Împreună cu noua construcție, locația Continental se întinde pe o suprafață de peste 12.000 m2.Lucrările au început în martie 2014 și au fost finalizate în luna octombrie.
“În centrul de cercetare și dezvoltare țintim către cele mai noi tehnologii și dezvoltăm produsele industriei auto de mâine, venind în întâmpinarea nevoilor clienților noștri în ceea ce privește preocuparea permanentă pentru condusul în siguranță și confort. Angajații noștri sunt implicați în proiecte globale, iar clienții noștri sunt producătorii de top din industria auto. Creșterea centrului R&D în Sibiu este un rezultat al eforturilor noastre din ultimii ani și o recunoaștere a muncii noastre extraordinare”, explică Dr. Liviu Bălan, coordonator R&D Sibiu.
Continental deține în Sibiu și o fabrică cu patru module de producție unde sunt fabricate unități electronice de control pentru industria auto. Aproximativ 3.000 de angajați lucrează pentru Continental Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...