Poliția închide temporar ghișeul pentru eliberarea cazierelor la Sibiu

0 975

În zilele de 08 și 09 mai 2019, se suspendă activitatea cu publicul destinată eliberării cazierului judiciar în cadrul ghișeului existent în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu din municipiul Sibiu, strada Revoluției, nr. 4 – 6.

Cei care au nevoie de un certificat de cazier judiciar sunt rugați să se adreseze ghișeelor din apropierea municipiului Sibiu, respectiv Tălmaciu și Avrig. De asemenea, persoanele din nordul și vestul județului se pot adresa ghișeelor din localitățile Agnita, Mediaș, Dumbrăveni, respectiv Săliște și Miercurea Sibiului.
Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România.
Documentele sunt valabile 6 luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de exercițiu restrânsă (minor 14-18 ani) sau deplină (peste 18 ani), poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoţită de actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă), aflat în termen de valabilitate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...