agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi
Foto Arhivă

Agenda culturală 2019 și-a desemnat ”câștigătorii”. Toate proiectele aprobate în această fază finală vor primi finanțare din partea Primăriei Sibiu. 

Comisia care selectează proiectele depuse pentru finanțare pe Agenda Culturală a stabilit, în funcție de criteriile stabilite, care dintre acestea vor primi bani din partea municipalității.

Dintre sutele de proiecte depuse 114 au îndeplinit criteriile de selecție. O parte dintre ele deja sunt cunoscute publicului, dar o parte sunt evenimente organizate în premieră. Așa este Festivalul VINO, primul festival de gastronomie urbană a anului. Va avea loc într-o locație nouă, în Parcul tineretului, în perioada 17-19 mai. Aici producătorii de vinuri se vor întâlni cu cele mai populare food truck-uri din România.
Preț de trei zile festivalul va stimula toate simțurile, de la savoarea artei culinare locale, la concerte, ateliere pentru copii și activități sportive. Conceptul de street-food va fi combinat cu vinuri alese de la cele mai apreciate crame din țară și nu numai!

Universitatea Lucian Blaga are cele mai multe proiecte aprobate – cinci la număr. Pe lista proiectelor finanțate se află și FOODIE, unul din cele mai căutate festivaluri de gastronomie, dar și Sibiu Music Fest-ul din Piața Mare.

Lista completă cu proiectele de pe Agenda culturală 2019:

agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi agenda culturală a sibiului - 114 proiecte vor primi finanțare - multe sunt noi

 

 

Ultima oră

Comentariul meu