VIDEO Fanii lui CSU Sibiu au intrat în Cartea Recordurilor – Cu cea mai mare revistă din lume

605

Fanii lui CSU Sbiu au intrat, sâmbătă, în Cartea Recordurilor, cu revista într-un format uriaş – CSU Fans Magazin 200 -, cea mai mare din lume. Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare.

Aceștia vor scoate la licitaţie mai multe exemplare, inclusiv unele semnate de vedete din Euroligă, pentru a aduna bani destinaţi construirii statuii fostului jucător emblemă al CSU, Elemer Tordai, care a decedat la doar 36 de ani, în 2007.
CSU Fans Magazin, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existenţă, sărbătoreşte numărul 200 cu o ediţie specială, care are 24 de pagini în formatul 1×1.6 metri.
Proiectul este realizat de Asociaţia ”Al 6-lea jucător” şi are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu – statuia lui Elemer Tordai.

Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare, iar opt dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiţi din România, dar şi din baschetul internaţional. Cele opt reviste cu autograf vor fi fi şi ele scoase la licitaţie, într-un format de colecţie, înrămate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.