screen shot 2019 05 12 at 12.48.26

Fanii lui CSU Sbiu au intrat, sâmbătă, în Cartea Recordurilor, cu revista într-un format uriaş – CSU Fans Magazin 200 -, cea mai mare din lume. Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare.

Aceștia vor scoate la licitaţie mai multe exemplare, inclusiv unele semnate de vedete din Euroligă, pentru a aduna bani destinaţi construirii statuii fostului jucător emblemă al CSU, Elemer Tordai, care a decedat la doar 36 de ani, în 2007.
CSU Fans Magazin, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existenţă, sărbătoreşte numărul 200 cu o ediţie specială, care are 24 de pagini în formatul 1×1.6 metri.
Proiectul este realizat de Asociaţia ”Al 6-lea jucător” şi are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu – statuia lui Elemer Tordai.

Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare, iar opt dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiţi din România, dar şi din baschetul internaţional. Cele opt reviste cu autograf vor fi fi şi ele scoase la licitaţie, într-un format de colecţie, înrămate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu