trei petreceri încing sibiul - dirty nano, ștefan biniak și cipi hampu vin în cotton pub

De obicei distracția începe în week-end sau în cel mai bun caz vineri seara. Ei, săptămâna aceasta, tonul se dă de…joi! Și unde mai potrivit s-ar fi putut întâmpla asta decât în Cotton Pub. Petrecerea începe joi și nu se termină decât duminică dimineața, iar cei care trec prin Cotton să vă țină acolo cu muzică bună sunt „unul și unul”.

Student Party este petrecerea care deschide weekend-ul distracției. De fapt, în fiecare joi în Cotton Pub are loc deja cunoscuta petrecere pentru studenți. Distracția începe în jur de ora 22.trei petreceri încing sibiul - dirty nano, ștefan biniak și cipi hampu vin în cotton pub

Și care sunt unele din cele mai reușite petreceri din Cotton Pub? E grea întrebarea, pentru că toate sunt așa, dar…atunci când vine Dirty Nano parcă totul e și mai și. Și o sa fie și mai și în această vineri pentru că da….timișorenii vin din nou la Sibiu și vor mixa cele mai cunoscute hit-uri. Cine a mai fost știe deja că va fi super distracție, iar cine nu a fost încă ar fi bine să meargă, pentru că nici nu știe ce pierde.

trei petreceri încing sibiul - dirty nano, ștefan biniak și cipi hampu vin în cotton pub

Aventura distracției continuă sâmbătă seara. Ștefan Biniak, unul din cei mai buni DJ vine în Cotton să facă atmosferă. Îi va ține unisorul DJ Cipi Hampu, pentru că o noapte lungă trebuie împărțită la platane.

trei petreceri încing sibiul - dirty nano, ștefan biniak și cipi hampu vin în cotton pub

În toate serile se știe când va începe distracția, adică pe la 22- 22:30. Când se termină însă nu mai e garantată nicio oră. așa că ar fi bine să vă rezervați o masă din timp nu de alta, dar să aveți unde vă odihni. 0752 268 866 este numărul de telefon la care se fac rezervările.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu