kuka dezvăluie „secretele” succesului fabricii din sibiu – sibienii sunt invitați la ziua porților deschise

Firma KUKA Automatizare România SRL își deschide porțile și invită sibienii să viziteze, cu mic cu mare, noua fabrică inaugurată în toamna anului trecut.

Prezentă din 2011 pe piața locală, firma KUKA este un investitor important pentru economia Sibiului și, totodată, unul dintre principalii furnizori de servicii de inginerie, soluții de sisteme automate și producţie flexibilă pentru industria automotive, aerospaţială şi energetică la nivel mondial.

„Este prima dată când organizăm Ziua Porților Deschise în noua locație. Cu această ocazie, dorim ca publicul sibian să ne cunoască mai bine activitatea locală”, spun reprezentanții KUKA Sibiu. kuka dezvăluie „secretele” succesului fabricii din sibiu – sibienii sunt invitați la ziua porților deschise


Evenimentul are loc în data de 18 mai, sâmbătă, la sediul firmei KUKA din Sibiu de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 197A. Sunteți așteptați în intervalul orar 09.00 – 13.00, pentru a afla mai multe despre soluțiile inteligente de automatizare oferite de KUKA. Se vor organiza tururi de fabrică ghidate pentru cei prezenți.

“Vino să ne cunoști! Echipa KUKA este dornică să te ghideze în lumea industriei automatizate”.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică