accident medias1

Grav accident de circulație la Mediaș soldat cu patru victime. Dintre acestea, una este prinsă între fiarele mașinii și este inconștientă.

UPDATE 3
În ciuda manevrelor de resuscitare, șoferul care a provocat accidentul a decedat.
UPDATE 2
Accidentul s-a petrecut din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens. „Șoferul unui autoturism pătrunde pe contrasens, intră în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urmă este lovit în spate de un al treilea turism, condus în regim TAXI, fără clienți”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Șoferul care a pătruns pe contrasens este rănit grav și este inconștient. Șoferul autoturismului condus regulamentar are 32 de ani, este rănit, însă este conștient. Conducătorul autoturismului condus în regim taxi are 39 de ani și nu a suferit vătămări corporale.
Traficul este blocat total.
UPDATE 1
Știrea inițială
Potrivit primelor informații, accidentul s-a petrecut în cartierul Gura Câmpului. Un echipaj SMURD se află, la momentul redactării acestei știri, la fața locului.  accident medias3accident medias2
„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd, în municipiul Mediaș, cartier Gura Câmpului, la accident rutier, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale a 4 victime dintre care una încarcerată, inconștientă”, transmit reprezentanții ISU Sibiu. accident medias
Revenim cu detalii.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns