accident biciclist

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină la ieșire din Sibiu spre Agnita. Bărbatul avea 50 de ani. Șoferița fugară nu avea permis de conducere și conducea un BMW.

Update

Bărbatul decedat este din Bungard. Polițiștii sibieni i-au dat de urmă șoferului care a lovit mortal cu mașina un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre o femeie care nu are permis. Detalii AICI!

accident bicicleta1

accident bicicleta

Știrea inițială

Potrivit polițiștilor, traficul în zonă este blocat total.

“Din primele cercetări efectuate, se pare că șoferul unui autoturism ar fi acroşat un biciclist, în urma coliziunii rezultând decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, imediat după producerea evenimentului, conducătorul autoturismul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Pompierii din cadul ISU Sibiu s-au deplasat și ei la fața locului, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării autoturismului în cauză și a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu