un șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism parcat la săcel
FOTO arhivă

Un sibian s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat la Săcel. Acesta avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 25 mai a.c., în jurul orei 00,15, pe DN 1, în localitatea Săcel, un sibian în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Săliște, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a direcției de mers, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare de pe plăcuțele mașinii este fals, acesta aparținând unui alt autoturism.

În consecință, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

Ultima oră

Comentariul meu