elevii de zece ai sibiului – andreea vlad: „am învățat lucrurile la timpul lor, iar la examen am dat ce am avut mai bun”

O elevă de zece – Este vorba despre Andreea, o tânără sibiancă extrem de muncitoare și ambițioasă, gata să demonstreze oricând că orice își propune să facă o să-i reușească.

Andreea Vlad este mândria școlii în care a învățat vreme de opt ani. Asta fiindcă, la Evaluarea Națională, a reușit să obțină 10 pe linie. Eleva spune că este foarte mândră de ea și se bucură că a reușit să aducă un astfel de merit Liceului Teoretic „Constantin Noica”. „Sper că și cadrele didactice care mi-au fost alături în acești opt ani simt aceeași bucurie pentru reușita mea”, spune Andreea.

Cât despre rezultatele excelente la probele pentru Evaluarea Națională, Andreea spune că nu i-a venit să creadă atunci când a consultat listele. „Am fost foarte emoționată și nu m-am străduit să ascund bucuria imensă din sufletul meu. Mă așteptam la un rezultat foarte bun încă de când am ieșit de la probe și am avut mai multă încredere în mine ca niciodată. Însă chiar și așa a fost o surpriză deosebită când am vazut notele de 10”, povestește Andreea.

Fiind o elevă silitoare, Andreei nu i s-a părut deloc greu să se pregătească pentru probe, deoarece nu a lăsat nimic deoparte pe parcursul anilor. „Am învățat lucrurile la timpul lor, fără stres, iar la examen mi-am adunat forțele, încrederea și emoțiile constructive și am dat ce am avut mai bun”, mai spune Andreea.


Acum că perioada generalei s-a încheiat, Andreea face planul pentru viitor: își dorește încă din clasele primare să ajungă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, motiv pentru care acolo vrea să se înscrie la liceu. „Încă oscilez între mate-info și Științe ale Naturii Bilingv”, zice tânăra.

Părinții ei sunt, de asemenea, extrem de bucuroși și mulțumiți de reușita fiicei lor. „Cum altfel aș fi putut să mă simt decat mândră ca am un așa copil? A fost prima încercare importantă din viața ei și mă bucur din toată inima că ne-a dovedit nouă, altora și ei însăși că este un om deosebit, pregătit pentru viitor. Le dorim și celorlalți copii mult succes pe viitor!”, spune mama Andreei.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică