img 20190810 wa0015
Img 20190810 Wa0015

Peste 2.000 de protestari au mărşăluit timp de trei ore, sâmbătă seara, pe principalele bulevarde din municipiul Sibiu, scandând lozinci anti-PSD. Pentru prima dată, protestarii au schimbat traseul aprobat de Primărie şi au renunţat să mai mărşăluiască pe strada Bâlea, unde se află domiciliul preşedintelui Klaus Iohannis. Întrebaţi de jurnalişti de ce nu au mai mers prin faţa casei preşedintelui Iohannis, protestarii au spus că nu doresc politizarea protestului.

Surse: Susţinătorii USR ai lui Barna au schimbat traseul, ca să nu se protesteze pro Iohannis în faţa casei de pe strada Bâlea

Unii protestari susţin că în timpul protestului de la Sibiu ar fi apărut neînţelegeri privind traseul între membri şi simpatizanţi ai PNL şi USR. Doi protestari, din care unul este membru PNL au continuat traseul aprobat de Primăria Sibiu şi au mers pe strada Bâlea. Ceilalţi protestari mai vechi, remarcaţi de fiecare dată, în primul rând, au solicitat jandarmilor schimbarea traseului, deşi au cerut aprobare de la Primărie ca să meargă prin faţa casei lui Iohannis.

Scandări de la Sibiu: Bucureşti, nu ceda! Sibiu-i de partea ta!

Protestarii sibieni au scandat lozincile deja cunoscute: „PSD, ciuma roşie!”, „Bucureşti, nu ceda! Sibiu-i de partea ta!”, „Justiţie, nu corupţie!”. Protestul de la Sibiu a fost lipsit de incidente, potrivit Jandarmeriei.

YouTube video

O parte din formaţia Direcţia 5 la protestul de la Sibiu

Doi dintre membrii formaţiei Direcţia 5 au fost zăriţi de fani la protestul de la Sibiu. Cei de la Direcţia 5 au concert sâmbătă, în Piano, la Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu