foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală

Ministrul Agriculturii s-a aflat duminică la Sibiu. cunoscut ca un iubitor al produselor locale, Ministrul nu a ratat ocazia de a trece prin Piața Cibin.

Ministrul a stat de vorbă cu comercianții și a ”evaluat” produsele de pe tarabe. Ca întotdeauna, s-a declarat încântat că românii pot cumpăra produse crescute local.

foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală foto - ministrul petre daea în vizită la piața cibin. nu a plecat cu mâna goală

Ministrul nu a ratat ocazia de a-și face cumpărăturile. A cumpărat fructe, dar și brânză de oaie, produsul pentru care este cunoscut Sibiul. Și-ar fi dorit și niște carne de oaie, dar a renunțat pentru că nu ar fi avut cum să o transporte până acasă în condiții optime.

 

Ultima oră

Comentariul meu