bugetare participativă la sibiu – primul proiect a fost oficial realizat

Primul proiect din prima ediție a programului de bugetare participativă Sibiu a fost implementat. Un număr de 12 unități de învățământ au fost dotate cu jocuri Playform, un tip de joc pentru exterior educativ și distractiv, conceput pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor.

“Sper ca astfel curtea școlii și joaca alături de colegi să devină puțin mai atractivă decât telefonul mobil. Cred că dacă le dăm pretextul, copiii noștri vor redescoperi cu bucurie jocurile mai clasice, dar atât de distractive. Este un proiect foarte inspirat și binevenit și îi felicit pe sibianul care l-a propus.”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.bugetare participativă la sibiu – primul proiect a fost oficial realizat

Jocurile Playform au fost aplicate pe asfaltul din curțile următoarelor școli:


1. Colegiul Naţional “Octavian Goga” Sibiu – Str. Mitropoliei, nr. 34
2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu – Str. Gheorghe Lazăr, nr.1
3. Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” Sibiu – Str. Bihorului, nr.3
4. Şcoala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu – Str. Zaharia Boiu, nr.1
5. Şcoala Gimnazială nr.2 – Str. Avram Iancu, nr.13
6. Şcoala Gimnazială nr.12 – Str. Piaţa Cluj, nr.1
7. Şcoala Gimnazială nr.13 – Str. Lungă, nr.74
8. Şcoala Gimnazială nr.4 – Str. Spartacus, nr.4-6
9. Şcoala Gimnazială nr.18 – Str. Lungă, nr.65
10. Grădiniţa nr.29 – Str. Negoveanu, nr.29
11. Grădiniţa nr.33 – Str. Aleea Artileriştilor, nr.4
12. Grădiniţa nr.22 – Str. Calea Poplăcii, nr.11bugetare participativă la sibiu – primul proiect a fost oficial realizat

Aceste jocuri au teme lingvistice, matematice, geografice, logice, etc. bugetare participativă la sibiu – primul proiect a fost oficial realizatbugetare participativă la sibiu – primul proiect a fost oficial realizatValoarea contractului încheiat de Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ pentru amenajarea acestora a fost de 158.574,41 lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Pacat de SC. gen. nr. 1 din cartierul Strand ca nu beneficiaza de aceasta facilitate , deoarece curtea scolii este donata unui privat care a transformat – o in teren privat de fotbal!! Galagie , vocabular vulgar , spatiu redus. Cu toate reclamatiile facute nimic nu s- a modificat!!!