Femeie moartă la Bogatu – Soțul a bătut-o din cauza unor murături

1 11.700

O ceartă în familie s-a terminat rău pentru o femeie din satul Bogatu. Aceasta și-a găsit sfârșitul după ce a luat partea unor murături pe care le dorea perfecte. O palmă din partea soțului i-a fost fatală. Nimeni nu a aflat nimic decât la aproape 30 e ore de la incident. 

În data de 2 decembrie, într-o familie din satul Bogatu a izbucnit o ceartă aprigă. Între cei doi soți discuțiile ar fi pornit de la faptul că bărbatul a deschis butoiul cu murături, iar soția nu a fost de acord cu asta, pentru că ar fi reproșat ea, acestea se vor strica. De aici a izbucnit totul, și cel mai probabil, și pe fondul consumului de alcool, discuțiile au degenerat. Bărbatul și-a lovit soția cu palma în zona feței, aceasta ar fi căzut, iar în urma unei lovituri la cap a decedat.

Bărbatul nu a anunțat însă incidentul care s-a petrecut în data de 2 decembrie, în jurul orei 11. Abia a doua zi, la ora 16, cadavrul femeii a fost găsit de o rudă care a alertat poliția. Cercetările au durat toată noaptea, în urma cărora bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

După ce autopsia femeii va fi terminată se va stabili exact dacă moartea a survenit în urma loviturii sau a căzăturii, iar în funcție de rezultat se va putea stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei, iar bărbatul va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Andrei scrie

    Sustinem familia traditionala, probabil a meritato femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...