bărbat din neamț fără permis, implicat într-o tamponare la sibiu
FOTO arhivă

Un bărbat din Neamț este cercetat penal după ce polițiștii rutieri din Sibiu au constatat că nu deține permis de conducere. Omul a fost implicat într-o tamponare pe Șoseaua Alba Iulia.

„În fapt, la data de 6 decembrie 2019, un sibian a sesizat Biroul Rutier Sibiu cu privire la faptul că în timp ce conducea autoturismul pe Șos. Alba Iulia a fost acroșat ușor de o autoutilitară care însă nu a oprit, continuându-și deplasarea. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat ieri autoutilitara implicată în acest eveniment, stabilind totodată, că la data producerii tamponării a fost condusă de un bărbat din Neamț, în vârstă de 22 de ani. Polițiștii rutieri au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică