Compa Sibiu intră în domeniul hotelier

6.194

Acţionarii producătorului de piese auto Compa Sibiu au aprobat, miercuri, participarea companiei la constituirea societăţii Compa Hospitality SRL. Potrivit bursa.ro, Compa (CMP) intră în sectorul hotelier.

A fost a doua oară când acţionarii s-au întâlnit pentru a vota intrarea companiei în sectorul hotelier după ce, cu o zi în urmă, nu a fost întrunit cvorumul necesar desfăşurării adunării.

Capitalul social al Compa Hospitality, ce va avea sediul în Sibiu, urmează să fie de 50.000 lei, împărţit în 5.000 părţi sociale, a câte zece lei fiecare, din care producătorul de piese auto va avea un aport de 49.990 lei, echivalentul a 99,98% din societatea nou înfiinţată, în timp ce Dan Nicolae Băiaşu va deţine 0,02%.

După primele nouă luni ale anului trecut, producătorului de piese auto a raportat venituri totale de 598,48 milioane de lei, cu 3,54% peste cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce cheltuielile totale au fost de 566,08 milioane de lei, în creştere cu 4,87%, pentru acelaşi interval de raportare.

La jumătatea anului 2019, Ioan Deac, preşedinte şi director general al companiei, avea 19% din Compa, în timp ce Ioan Miclea, director economic, deţinea 18,75% din producătorul de piese auto cu sediul în Sibiu, în acţionariatul căruia se găseşte şi Fondul Suveran al Norvegiei.

Sursa: bursa.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.