accident cu două mașini pe magheranului în sibiu - șoferița nevinovată dusă la spital
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc vineri după amiază la intersecția străzilor Magheranului și Paris din Sibiu. O șoferiță a fost transportată la spital.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. De vină este un șofer din Săliște, în vârstă de 41 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, șoferița nevinovată, sibiancă, în vârstă de 42 de ani, a fost rănită. La fața locului s-au deplasat și un echipaj Smurd și un echipaj de descarcerare, întrucât o persoană era blocată în una dintre mașini.


„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare în municipiul Sibiu, str. Magheranului colț cu str. Paris la un accident rutier produs între două autoturisme. O persoană a fost deblocată din autoturism. S-au acordat îngrijiri medicale persoanei de sex feminin, de aproximativ 42 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă cu dureri lombare și traumatism membre superioare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu