Atlassib&Atlantic Travels nu mai face curse în zonele din Italia afectate de coronavirus

566

Compania de transport Atlassib&Atlantic Travels International nu va mai opera curse cu îmbarcare din zonele din Italia afectate de coronavirus, timp de două săptămâni. Pasagerii care au cumpărat deja bilete au posibilitatea să reprogrameze plecarea.

Decizia a fost luată în contextul evoluției epidemiei de coronavirus. „La indicațiile instituțiilor abilitate, am decis, în ce privește cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare”, anunță reprezentanții Atlassib&Atlantic Travels International pe pagina de Facebook.

Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă, Verona, Vicenza Padova, și Rovigo, se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților.

Autocarele dezinfectate înainte de fiecare cursă. Șoferii vor purta măști
„În continuare, menținem măsurile de prevenire a contaminării cu virusul COVID-A9. În pregătire pentru fiecare cursă, autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNAȚIONAL vor fi curățate și dezinfectate cu soluții speciale, iar șoferii vor purta mască de protecție, care va fi schimbată la fiecare 3 ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Compania de transport reamintește călătorilor că igiena personală este vitală în prevenirea dobândirii și a răspândirii virusului. De aceea recomandă respectarea măsurilor indicate de către specialiști: spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor. Masca de față poate juca și ea un rol în prevenirea infecției.

Pentru informații suplimentare, vă puteți îndrepta spre orice agenție ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL sau puteți apela Call Center România 0748111111 / Call Center Italia +39 3298368875.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi