CORONAVIRUS: S-a închis cinema-ul de la mall-ul Promenada Sibiu

0 515

⇓ Ascultă știrea ⇓

Cinema-ul CineGold din incinta mall-ului Promenada Sibiu s-a închis. Măsura a fost luată în contextul epidemiei de coronavirus și instituirii stării de urgență.

„În contextul epidemiei de coronavirus și al instituirii Starii de urgenţă prin Decretul Președintelui României nr. 195/16.03.2020, în baza Hotarârii nr. 11,17.03.2020 adoptata de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum și în urma consultărilor cu instituțiile locale descentralizate Prefectura Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, CCIA Sibiu, SC. CINEGOLD SRL, în concordanță cu hotărârile guvernamentale, a luat decizia suspendării activității începând cu data de 18.03.2020 până la noi ordine oficiale”, transmit reprezentanții CineGold.


Măsurile de prevenție sunt esențiale pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19. Tratarea cu responsabilitate a situației actuale de la nivel mondial ajută la evitarea și diminuarea anxietății firești, asociate acestui context.

„Prin adoptarea acestei decizii SC CineGold SRL dă dovadă de responsabilitate socială și pune pe primul plan siguranța și sănătatea clienților, angajaților, partenerilor și colaboratorilor noștri”, mai spun reprezentanții CineGold.

Vă reamintim că, de miercuri, restaurantele, barurile, cafenelele și alte localuri unde se servește băutură și mâncare din Sibiu au fost închise. Vezi detalii și imagini AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...