Haz de necaz – Cealaltă față a coronavirusului – Meme-uri si glume

4.128

Este clar deja că traversăm una din cele mai grele perioade din ultimii zeci de ani. Lumea este speriată, măsurile luate pentru prevenirea răspândirii COVID-19 ne îngrădesc libertatea de mișcare, viitorul este cel puțin incert. Toate acestea ne pot da stări de anxietate, dar, după cum spun psihologii, pentru a nu ajunge în această situație, trebuie să ne ocupăm mintea cu altceva. Și cum umorul nu i-a părăsit pe români nici în cele mai grele timpuri, nici acum nu o face. Internetul este plin de glume pe tema coronavirusului, iar pe lângă a respecta indicațiile autorităților, unul din cele mai bune lucruri este să ”îl luăm la mișto„

Pe paginile de socializare circulă glume referitoare la românii care au luat cu asalt magazinele speriați că nu vor mai putea ieși din case, iar principalele cumpărături au fost făina și hârtia igienică.

Iar doamnele pot avea de acum o bijuterie care să le amintească de criza coronavirusului.

Ordonanța prin care românilor li se recomanda să stea în case a fost ținta glumelor.

Până la urmă recomandările au devenit obligații, iar izolarea probabil că va mai dura un timp, spre disperarea unora.

Munca de acasă are avantajele, dar și dezavantajele ei.

De când cu izolarea, nici saloanele de înfrumusețare nu mai funcționează, așa că în câteva săptămâni vom afla culoarea naturală a părului multora dintre noi.

Actorii au devenit și ei personaje în glumele despre coronavirus, care se pare că ar fi fost doborât de Chuck Norris. Dar, mulți și-au dat seama că situația este gravă atunci când l-au văzut pe Rambo purtând mănuși.

Deși nu vă sfătuim să încercați așa ceva, e totuși amuzant.

Și tot din seria să facem haz de necaz:

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi