Este oficial – Liderul rrom Gogu Mihuțescu a murit de coronavirus

17.297

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, marți seară, încă două decese din cauza coronavirusului în România. Este vorba despre doi bărbați, unul dintre ei fiind sibianul Gogu Mihuțescu, a cărui soție a decedat tot din cauza COVID-19.

Gogu Mihuțescu a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat în data de 26.03.2020, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. În data de 30.03.2020, sibianul a decedat. Rezultatul testului a venit marți, 31.03.2020.

Bărbatul avea 70 de ani și suferea de insuficiență renală cronică cu dializa boală cardiovasculara. El este decesul numărul 81.

Potrivit GCS, el era contact cu soția (deces COVID numărul 51). Împreună au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Totodată, GCS a anunțat și decesul 82, un bărbat, 70 ani, județul Mureș. Acesta a fost internat în 31.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgență Județean Mureș, fiind transferat la Spitalul Clinic – sectia Boli Infecțioase, după prânz, când starea de sănătate s-a deteriorat. A decedat în 31.03.2020, după prânz. Testul pentru coronavirus a fost confirmat marți.

Până acum, în județul Sibiu, două persoane au decedat din cauza noului coronavirus.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.