surse: primul caz de coronavirus la avrig - e vorba despre o femeie care lucrează într-o fabrică

Vestea că în orașul lor a fost confirmat primul caz de coronavirus, produce îngrijorare la Avrig. Este vorba despre o femeie, care a fost izolată la domiciliu în urmă cu o săptămână.

Potrivit unor surse locale de încredere, femeia și-a anunțat medicul de familie că se simte rău și i s-a recomandat să se izoleze la domiciliu. Aceasta avea deja simptome specifice îmbolnăvirii cu COVID – 19, motiv pentru care nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

Citește și: Alertă la Cisnădie – O femeie de 50 ani a murit de coronavirus – Nu suferea de alte afecțiuni

Testul pentru coronavirus a ieșit marți pozitiv, astfel că femeia a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde a fost internată pe Secția de Boli Infecțioase.


“A intrat în contact cu foarte mulți oameni. Lucrează într-o fabrică din județul Sibiu, care produce echipamente medicale și cât timp a fost acasă, a fost vizitată de mai multe persoane. Astăzi i-a ieșit testul pozitiv și a fost dusă la spital”, a precizat aceeași sursă pentru Ora de Sibiu.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, femeia nu a călătorit în străinătate și nici nu a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID – 19. Ar putea fi astfel posibil să fie vorba despre un caz de transmitere comunitară a noului coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică a început ancheta epidemiologică și încearcă să afle câte persoane au intrat în contact cu femeia.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică