SURSE: Primul caz de Coronavirus la Avrig – E vorba despre o femeie care lucrează într-o fabrică

44.690

Vestea că în orașul lor a fost confirmat primul caz de coronavirus, produce îngrijorare la Avrig. Este vorba despre o femeie, care a fost izolată la domiciliu în urmă cu o săptămână.

Potrivit unor surse locale de încredere, femeia și-a anunțat medicul de familie că se simte rău și i s-a recomandat să se izoleze la domiciliu. Aceasta avea deja simptome specifice îmbolnăvirii cu COVID – 19, motiv pentru care nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

Citește și: Alertă la Cisnădie – O femeie de 50 ani a murit de coronavirus – Nu suferea de alte afecțiuni

Testul pentru coronavirus a ieșit marți pozitiv, astfel că femeia a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde a fost internată pe Secția de Boli Infecțioase.

„A intrat în contact cu foarte mulți oameni. Lucrează într-o fabrică din județul Sibiu, care produce echipamente medicale și cât timp a fost acasă, a fost vizitată de mai multe persoane. Astăzi i-a ieșit testul pozitiv și a fost dusă la spital”, a precizat aceeași sursă pentru Ora de Sibiu.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, femeia nu a călătorit în străinătate și nici nu a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID – 19. Ar putea fi astfel posibil să fie vorba despre un caz de transmitere comunitară a noului coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică a început ancheta epidemiologică și încearcă să afle câte persoane au intrat în contact cu femeia.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.