iohannis - „după 15 mai ne vom putea deplasa oriunde în spațiile publice”
FOTO: arhivă

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că după data de 15 mai românii nu vor mai avea nevoie de declarația pe propria răspundere atunci când se deplasează în spațiile publice.

După întâlnirea cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri, președintele Klaus Iohannis a anunțat câteva măsuri care se vor lua după data de 15 mai. Iohannis a apărut cu o mască pe față pentru a sublinia importanța pe care o vor avea măștile de acum înainte  în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun

„După 15 mai vom renunța la restrângerile care privesc persoanele, deci vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să trebuiască să declarăm în prealabil unde mergem și de ce mergem”, a declarat Iohannis.


Până atunci, Iohannis a făcut apel la români să respecte restricțiile. Acesta a precizat că „viața nu va reveni la normal”.

„După 15 mai vom putea să ne mișcăm mai liber, însă viața nu va reveni din păcate la normalitatea de dinaintea crizei”, a mai spus șeful statului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică