foto: accident la roșia - un mort și o persoană în stare gravă

Un accident grav a avut loc la Roșia, joi seară. Un bărbat a murit, iar altul a fost transportat de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în câmp.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj SMURD. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă.

„La intrare în Rosia, într-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a murit pe loc. Pasagerul din mașină, un bărbat de 37 de ani, este în stare gravă.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DJ 106S, localitatea Roșia, la un accident rutier, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului s-au identificat două persoane de sex masculin, implicate, dintre care unul decedat. S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 37 de ani care a fost transportat de echipajul SMURD în stare de inconștiență la spital”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică