creșă nouă la sibiu - ar trebui să fie gata în zece luni

Primăria Sibiu a demarat procedurile de achiziție privind execuția lucrărilor de construcție a unei creșe noi, în incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 36. Firmele interesate își pot depune ofertele. Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 luni.

„Contractul de executie lucrari avand ca obiect „Construcție nouă cu destinația creșă în incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 36 Sibiu”, constă în lucrări de rezistență, arhitectură, instalații electrice, instalații semnalizare incendiu, instalații curenți slabi, instalații antiefracție, instalații gaze naturale, instalații sanitare, instalații termice, instalații canalizare incintă, instalații electrice incintă și instalații apă incintă”, se arată în Caietul de sarcini.

Valoarea estimată a contractului ce face obiectul procedurii de achiziție este de 3.256.755,25 lei fără TVA iar lucrările se vor executa lucrarile conform specificațiilor din Caietul de sarcini și din proiectul tehnic, în zece luni de la începerea lucrărilor.

Încălcarea termenelor de execuție atrage aplicarea de penalități potrivit contractului. Primăria Sibiu are obligația să pună la dispoziția firmei care execută lucrările, autorizația de construire, înainte de predarea amplasamentului și să emită ordinul de începere a lucrărilor.

Ultima oră

Comentariul meu