arest e1607937466748
FOTO: arhivă

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, au fost reținuți de polițiștii sibieni după ce au comis mai multe furturi în Mediaș. Aceștia sunt cercetați pentru că au spart un service auto din oraș.

Hoții au furat de patru ori dintr-un service auto, pe o perioadă de patru luni. Au sustras scule electrice, creând un prejudiciu de 2.000 de lei.

„La data de 20 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 23, 28, respectiv 29 de ani, domiciliați în localitatea Hoghilag, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în perioada februarie – mai a.c., ar fi pătruns în patru rânduri într-un atelier de reparații auto de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Percheziții domiciliare pentru a-i prinde pe hoți

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 20 mai, polițiștii de investigații criminale medieșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, ai Postului de Poliție Hoghilag și al celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat două percheziții domiciliare pe raza localității Hoghilag. Cu această ocazie, polițiștii au identificat și recuperat toate bunurile provenite din furturile pe care cele trei persoane sunt bănuite că le-ar fi comis.

În aceeași zi, cei trei bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu