situația la sibiu - încă șase cazuri de covid 19 raportate
FOTO: arhivă

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 545 de persoane (dintre care 509 adulți și 36 copii).

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 454 de persoane (în cursul zilei de ieri, 13 Iunie a.c. a fost identificată o greșeală de raportare la numărul de persoane vindecate, ieri fiind vindecate un număr de 453 de persoane.) , iar 45 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1839 persoane izolate și 50 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 106 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

Ultima oră

Comentariul meu