asistentă de la spitalul județean sibiu decedată de coronavirus - coldea: "am făcut tot ce am putut ca să o salvăm"

O asistentă de 48 de ani de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a murit în urma infecției cu coronavirus. Aceasta lucra în Secția de Nefrologie a spitalului și avea doi copii. Colegii asistentei sunt în stare de șoc.

Asistenta a ajuns la Județean în stare gravă

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a început o anchetă epidemiologică după ce o asistentă de 48 de ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Asistenta a fost transferată la SCJU de la Spitalul TBC și a stat aproape o săptămână în Secția ATI. Evoluția stării de sănătate nu a fost deloc favorabilă, aceasta având o formă severă de COVID 19. Colegii ei au făcut tot posibilul să îi salveze viața însă nu au reușit.

Directorul Spitalului Județean, Liliana Coldea spune că nu se cunoaște deocamdată sursa infecției cu coronavirus.

“Ancheta epidemiologică este în curs. Nu știm care a fost sursa de infecție și nu vrem să facem speculații în acest sens. Noi respectăm același plan de măsuri. Personalul medical știe foarte bine că trebuie să se echipeze corespunzător, se respectă în continuare regulile și toate protocoalele stabilite”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Liliana Coldea, directorul SCJU Sibiu.


asistentă de la spitalul județean sibiu decedată de coronavirus - coldea: "am făcut tot ce am putut ca să o salvăm"

Colegii asistentei sunt în stare de șoc

Asistenta răpusă de coronavirus avea 48 de ani și avea doi copii – o fată și un băiat.

“Regretăm enorm dispariția colegei noastre și suntem alaturi de familia îndoliată. Colegii de muncă sunt șocați. Ne pare foarte rău că nu am putut face nimic ca să o salvăm. Acest virus este cât se poate de real și de periculos. Populația să respecte regulile ca să nu mai avem astfel de situații și să îi protejăm pe cei dragi și să ne protejăm pe noi”, a mai spus Liliana Coldea.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică