trei tineri talentați din sibiu au creat un super joc - cum arată aplicația „ally”

Emil, Raul și Vlad sunt trei tineri din Sibiu extrem de talentați. Băieții fac parte din echipa Wyverin Entertainment, fiind pasionați de crearea de aplicații și jocuri pe mobil. 

Cei trei tineri sibieni au început să creeze jocuri încă din anul 2016, pe când erau studenți. „În tot acest timp, am creat peste 50 de jocuri, dar și multe videoclipuri educaționale, încercând să oferim comunității articole utile pe care le-am publicat, mai apoi, pe site-ul nostru web”, spun sibienii.

Raul Cracea are 21 de ani și este cel care se ocupă de grafica jocului, adică de partea pe care utilizatorii o văd. El este designerul echipei, lucrează excelent în Photoshop și se declară a fi cel mai fericit și entuziast membru al echipei. Emil Ilea, în vârstă de 23 de ani, se ocupă de fiecare nivel al unui joc. Fiecare detaliu în ceea ce privește parcursul jocului este gândit de el. Milu, căci așa îl știu prietenii, este cel mai calculat membru al echipei. Vlad Bruma, cel de-al treilea membru al echipei, are 22 de ani și este mereu în contact cu oamenii. El prezintă aplicațiile utilizatorilor, se ocupă de partea de social media, fiind, totodată, o „componentă” importantă în buna funcționare a unui joc.

ALLY, cel mai recent joc, dezvoltat în pandemie

Băieții din Sibiu au început, încă de la debutul pandemiei de coronavirus, să dezvolte un proiect care are ca scop rezolvarea unei probleme cu care tinerii s-au confruntat mai ales în perioada stării de urgență. Astfel, pentru a alunga plictiseala care s-a instalat odată cu distanțarea socială, sibienii au redat lumii întregi un joc interactiv, ce poate fi descărcat direct pe telefonul mobil.


YouTube video

„Am creat jocul ALLY care poate fi jucat împreună cu familia sau cu un grup restrâns de prieteni, fiind nevoie de un singur telefon pentru acest lucru. Jocul este un board game în format digital în care fiecare jucător va fi nevoit să facă echipă cu un coleg ales aleatoriu în fiecare rundă. Jucătorii trebuie să ghicească și să descrie cât mai bine cuvinte din categorii precum Istorie, Geografie, Sport, Filme, Celebrități sau Branduri. Astfel este testată o bună parte din cultura generală a jucătorilor, în joc fiind disponibile peste 2.000 de cuvinte”, spun tinerii.

Aplicația a fost foarte bine primită de primii săi utilizatori cărora sibienii care au dezvoltat-o speră să le ofere cât mai multe momente frumoase împreună cu cei dragi.

Jocul poate fi descărcat accesând unul dintre link-urile următoare:

Ultima oră

Comentariul meu

Publică