fbpx

FOTO – Ea este femeia pentru care s-a comis crima din Terezian – Scenariu de telenovelă

0 38.146

⇓ Ascultă știrea ⇓

Ancheta polițiștilor și procurorilor în cazul crimei din Terezian este abia la început, iar anchetatorii merg pe mai multe piste. Una dintre ele și cea mai plauzibilă, susținută și de cei din anturajul celor doi, este disputa pentru o femeie. I.G.P. este tânăra pentru care cei doi ar fi stricat o prietenie de-o viață și a dus și la crimă.

AFLĂ DE AICI CINE ESTE ROBY, CEL ACUZAT DE CRIMĂ

Prieteni de mici

Dan Santo(victima) și Robert Avram (cel acuzat de crimă) erau prieteni de-o viață. Ambii au crescut în cartierul Terezian și și-au făcut veacul la cele două baruri din zonă. S-au susținut reciproc în toate ”belelele„ în care au intrat. Mai mult, atunci când Robert Avram a fost închis pentru trafic de droguri, așa cum se face între ”frați”, Santo i-a ajutat familia. Prieteni din jurul lor spun că acesta i-a împrumutat cu peste 1500 de euro.

gagica 2
Foto pagina personală Facebook

Dar, frăția avea să se sfârșească curând. De mai bine de un an, între cei doi au început certurile. Și totul a pornit de la bănuiala lui Roby că Santo ar fi nutrit ceva sentimente pentru iubita lui. Asta în condițiile în care Santo era căsătorit și avea și doi băieți.

CITEȘTE DETALIILE CRIMEI DIN TEREZIAN 

Avans ”aburit”

În timpul în care Roby se afla în închisoare pentru trafic de droguri, iubita lui, I.G.P., a continuat prietenia cu Santo. Mai mult, într-o seară, aceștia, împreună cu o altă prietenă ar fi consumat substanțe interzise. Prietenii lor spun că în acele momente tinerei i s-ar fi părut că Santo îi face avansuri, lucru pe care i l-a povestit iubitului ei, Roby. Întâmplarea ar fi avut loc acum aproximativ un an, dar Roby nu a uitat. I-a făcut reproșuri prietenului său, reproșuri care au continuat după ieșirea lui din închisoare.

gagica criminal 1
Foto pagina personală Facebook

Totul a culminat în noaptea de miercuri spre joi, când cei doi s-au întâlnit pe strada Daliei. Și-au reproșat unul altuia aceleași lucruri legate de I.G.P. iar, orbit de gelozie, Roby a scos cuțitul pe care îl avea asupra lui și i l-a înfipt în piept lui Santo, uitând de prietenia ce i-a legat.

gagicaa 1
Foto pagina personală Facebook

DETALII DESPRE SANTO, VICTIMA CRIMEI DIN TEREZIAN

Robert Avram este acuzat de omor și cel mai probabil va sta mult timp după gratii. De acolo ieșise în data de 2 august și era plasat în arest la domiciliu. Chiar în data de 2 august, ziua eliberării sale iubita lui, I.G.P., a postat fotografii cu ei doi, veseli, probabil fericiți că s-au reîntâlnit.

criminal gagica 1
Foto pagina personală Facebook

Robert Avram a fost reținut de procurori pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.