șofer de tir resuscitat pe autostradă la sibiu - a făcut infarct la volan
foto: arhivă

Șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului pe autostradă și a făcut accident. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului. Bărbatul se află în stare de inconștiență. 

UPDATE 2

Din nefericire, șoferul a murit. 

UPDATE 1

Conducatorul auto are 47 de ani și este din județul Iași. șofer de tir resuscitat pe autostradă la sibiu - a făcut infarct la volan

șofer de tir resuscitat pe autostradă la sibiu - a făcut infarct la volan

Știrea inițială

Accidentul a avut loc pe A1 Sibiu – Deva, între Apoldu și Săliște. Șoferul TIR-ului a pierdut controlul direcției de mers. Se pare că se simțea rău.

„Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit glisiera din dreapta, apoi a intrat în coliziune cu cea mediană. Din primele informații de la fața locului, ar fi vorba de cauze medicale.În prezent, se efectuează manevre de resuscitare a conducatorului auto”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.â

La fața locului se află un echipaj SMURD. „ISU Sibiu intervine cu un echipaj de pompieri și două echipaje SMURD pe A1, sensul de mers Deva-Sibiu, km 275. Un autocamion s-a oprit în parapeți, iar conducătorul auto este inconștient. Se efectuează manevre de resuscitare la fața locului”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul se desfasoara îngreunat, pe banda de urgența și parțial pe banda 1.

„Întrucat și pe acest tronson este ceață, le recomandăm conducătorilor auto să circule prudent și să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră”, mai spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu