FOTO VIDEO – Sibiul sub nămeți – Străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii

0 1.468

⇓ Ascultă știrea ⇓

Zăpada care a căzut toată noaptea de duminică spre luni, dar și luni dimineața, a fost așteptată îndelung, mai ales că nu mai exista speranță după temperaturile de 15 grade celsius chiar de Bobotează. Dar, fulgii de nea s-au așternut tot mai mult, stratul de zăpadă a devenit tot mai gros și o dată cu el, viața bună a șoferilor s-a dus.

S-a circulat greu luni dimineața în Sibiu. Străzile nu au fost curățate, nici măcar la ora 8. Cele circulate mai intens erau ceva mai curățate de zăpadă, dar doar pentru că mașinile care au trecut pe acolo au topit zăpada.

Ninsoare Sibiu 15 1 Ninsoare Sibiu 14 1 Ninsoare Sibiu 13 1 Ninsoare Sibiu 12 1 Ninsoare Sibiu 11 1 Ninsoare Sibiu 16 1 Ninsoare Sibiu 10 1 Ninsoare Sibiu 9 1 Ninsoare Sibiu 8 1 Ninsoare Sibiu 7 1 Ninsoare Sibiu 6 1 Ninsoare Sibiu 5 1 Ninsoare Sibiu 4 1 Ninsoare Sibiu 3 1 Ninsoare Sibiu 2 1

Dar, dacă nu luăm în seamă șosele care au pis la încercare nervii șoferilor sibieni peisajul e chiar frumos. Piața Mare, parcurile din oraș, arată absolut fantastic sub stratul gros de zăpadă așternut în doar câteva ore.

Ninsoare Sibiu 22 1 Ninsoare Sibiu 20 1 Ninsoare Sibiu 19 1 Ninsoare Sibiu 18 1 Ninsoare Sibiu 17 1 Ninsoare Sibiu 1 1

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.