foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii

Zăpada care a căzut toată noaptea de duminică spre luni, dar și luni dimineața, a fost așteptată îndelung, mai ales că nu mai exista speranță după temperaturile de 15 grade celsius chiar de Bobotează. Dar, fulgii de nea s-au așternut tot mai mult, stratul de zăpadă a devenit tot mai gros și o dată cu el, viața bună a șoferilor s-a dus.

S-a circulat greu luni dimineața în Sibiu. Străzile nu au fost curățate, nici măcar la ora 8. Cele circulate mai intens erau ceva mai curățate de zăpadă, dar doar pentru că mașinile care au trecut pe acolo au topit zăpada.


foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii

Dar, dacă nu luăm în seamă șosele care au pis la încercare nervii șoferilor sibieni peisajul e chiar frumos. Piața Mare, parcurile din oraș, arată absolut fantastic sub stratul gros de zăpadă așternut în doar câteva ore.

foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii foto video - sibiul sub nămeți - străzi înzăpezite și haos în trafic din cauza zăpezii

Ultima oră

Comentariul meu

Publică