drumul hotilor masina

Iarna se face simțită în Sibiu. După ce viscolul a suflat cu putere, drumurile din județ sunt acoperite de zăpadă, iar șoferii au întâmpinat probleme serioase și chiar au ajuns în șanț.

În dimineața zilei de luni, 11 ianuarie, sibienii au avut parte de o surpriză. Pentru unii a fost una foarte plăcută, pentru alții, mai puțin. Dacă stratul gros de zăpadă a adus multă bucurie copiilor, centimetrii generoși de pe mașini au adus bătăi de cap șoferilor care se grăbeau să plece de acasă la primele ore ale dimineții.

Din Cartierul Arhitecților până în oraș, sibienii au făcut 45 de minute.

Vezi mai multe detalii AICI

cartierul arhitectilor
Sursa: Grup Facebook Info Trafic Sibiu
cart arhitectilor
Sursa: Grup Facebook Info Trafic Sibiu

Zăpada s-a așezat și pe șosele, îngreunând astfel circulația. La intrările în oraș, cozile de mașini erau imense, iar mașinile circulau cu viteza melcului. Întrucât drumurile nu au fost curățate decât de roțile mașinilor, circulația în astfel de condiții se desfășoară destul de anevoios și există și multe pericole.

Unii șoferi au început săptămâna cu ghinion, ajungând cu mașina în șanț. Drumul Hoților a fost parțial blocat de mașini care au derapat și au căzut în șanț.

drumul hotilor
Sursa: Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU
drumul hotilor1
Sursa: Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU
drumul hotilor2
Sursa: Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns