Coadă uriașă la sediul Electrica Furnizare din Sibiu

1 6.100

⇓ Ascultă știrea ⇓

Zeci de persoane s-au îngrămădit, miercuri, la sediul Electrica Furnizare de pe strada Uzinei din Sibiu. Oamenii își doresc să încheie contracte pe piața concurențială cât mai repede, astfel că, în ultimele zile, situația a fost asemănătoare cu cea de azi. electrica sibiu coada 4

S-a format o coadă uriașă, miercuri, în jurul orei prânzului, la sediul Electrica Furnizare din Sibiu. Sibienii s-au îmbulzit, afară, așteptându-și rândul pentru a depune actele necesare trecerii de la un contract de pe piața reglementată la cea concurențială.

electrica sibiu coada 3

În ultimele zile, astfel de cozi au fost tot mai dese. În ciuda pandemiei de coronavirus, oamenii se îngrămădesc în fața sediului. Aceștia trebuie să știe că nu este necesar să se deplaseze la ghișeu.  electrica sibiu coada 1

Dacă doriți să treceți de pe piața reglementată la cea concurențială, trebuie să știți că aveți și alte metode alternative. Solicitările se pot face și online, nefiind nevoie să mai stați la cozi.

De asemenea, oamenii mai trebuie să ştie că nu va rămâne nimeni fără curent dacă nu semnează noi contracte. În plus, ei îşi pot schimba oricând contractele, iar dacă încheie unul nou până la data de 1 februarie 2021, acesta se va aplica cu data de 1 ianuarie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. lol scrie

    Sindromul Stockholm.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.