coadă uriașă la sediul electrica furnizare din sibiu

Zeci de persoane s-au îngrămădit, miercuri, la sediul Electrica Furnizare de pe strada Uzinei din Sibiu. Oamenii își doresc să încheie contracte pe piața concurențială cât mai repede, astfel că, în ultimele zile, situația a fost asemănătoare cu cea de azi. coadă uriașă la sediul electrica furnizare din sibiu

S-a format o coadă uriașă, miercuri, în jurul orei prânzului, la sediul Electrica Furnizare din Sibiu. Sibienii s-au îmbulzit, afară, așteptându-și rândul pentru a depune actele necesare trecerii de la un contract de pe piața reglementată la cea concurențială.

coadă uriașă la sediul electrica furnizare din sibiu

În ultimele zile, astfel de cozi au fost tot mai dese. În ciuda pandemiei de coronavirus, oamenii se îngrămădesc în fața sediului. Aceștia trebuie să știe că nu este necesar să se deplaseze la ghișeu.  coadă uriașă la sediul electrica furnizare din sibiu


Dacă doriți să treceți de pe piața reglementată la cea concurențială, trebuie să știți că aveți și alte metode alternative. Solicitările se pot face și online, nefiind nevoie să mai stați la cozi.

De asemenea, oamenii mai trebuie să ştie că nu va rămâne nimeni fără curent dacă nu semnează noi contracte. În plus, ei îşi pot schimba oricând contractele, iar dacă încheie unul nou până la data de 1 februarie 2021, acesta se va aplica cu data de 1 ianuarie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică