unde schiem anul acesta în zona sibiului - ofertele sunt limitate

Iarna și-a intrat în drepturi, astfel că sibienii pasionați de schi și snowboard pot petrece mai mult timp la zăpadă. Anul acesta, în apropierea Sibiului, iubitorii sporturilor de iarnă pot alege între Arena Platoș Păltiniș, Pârtia Oncești Păltiniș și Domeniul schiabil Șureanu.

Stațiunea Păltiniș este cea mai veche stațiune montană din țară, unde se adună în fiecare iarnă o mulțime de turiști din toate colțurile lumii pentru a se bucura de facilitățile puse la dispoziție.

Arena Platoș Păltiniș

În timpul iernii, Păltinișul este una din stațiunile favorite pentru practicarea sporturilor de iarnă, oferind multe pârtii de schi de dificultăți diferite. Schiorii au la dispoziție un telescaun pe o distanță de 1025 de metri și o diferență de nivel de 241 de metri, un teleschi și o instalație pentru nocturnă. Pasionaţii de schi şi snowboard au condiţii bune pentru practicarea acestor sporturi de iarnă la Arena Platoş. În medie, o zi de schi în Păltiniş, la Arena Platoş, costă circa 100 de lei, dacă nu este nevoie de închiriere de echipament.


Mai multe detalii despre programul de funcționare și prețuri, găsiți AICI.

Pârtia Oncești Păltiniș

Tot în Păltiniș, mai găsiți alte două două pârtii, cu grade de dificultate diferite. Pârtia Oncești, cu o lungime de 1200 de metri și Pârtia Dăneasa, cu o lungime de 409 metri. Puteți alege oricare pârtie în funcție de experiența pe care o aveți. De asemenea, puteți opta și pentru teleschi sau telescaun.

Domeniul Schiabil Șureanu

O altă variantă pentru sibienii iubitori de sporturi de iarnă ar fi Domeniul Schiabil Șureanu, aflat chiar în mijlocul României, atât în județul Alba, cât și în județul Hunedoara. Aici vă puteți distra pe toate cele nouă pârtii puse la dispoziție.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică