glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti covid vineri dimineața, în prima zi din a doua etapă de vaccinare din România. Evenimentul a fost difuzat în direct, dar pe internet, cel puțin, se pare că nu și-a prea atins scopul- acela de a da siguranță populației că vaccinarea este sigură. Și asta din cauza faptului că nu evenimentul în sine a fost interesant, ci brațul președintelui, bine lucrat la sală. Așa că glumele pe seama aceasta au apărut imediat.

Se știe că președintele Klaus Iohannis este o persoană sportivă. Merge cu bicicleta, joacă tenis, schiază. Așa că faptul că, cel mai probabil, merge și la sala de fitness, nu ar fi trebuit să surprindă pe nimeni. Doar că brațul pe care l-a afișate pentru vaccinare a uimit totuși prin faptul că e super bine ”lucrat”.

Primele apărute pe Facebook au fost comentariile. Cunoscuta scriitoare Petronela Rotar a scris ”Hai, că de ziua națională a culturii președintele ne-a arătat că el face culturism”, și a adăugat hastag-ul  #ceafăcutcîndatăcut.

Un alt internaut a spus ”Nu-s bicepși de sală ăștia, dar nici la bicicletă nu-i faci. Pariez pe canotaj”, este postarea lui Cezar Padurariu.


Apoi, pe baza fotografiilor realizate în timpul vaccinării, au apărut și photoshop-urile. L-au plasat pe președintele Iohannis în sala de fitness, iar unii s-au amuzat chiar cu o pagină cu numele său, antrenor personal.

glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui

Și cum așa un braț tot un mușchi ”cere” niște tatuaje pe măsură, președintele a devenit unul de-al lor.

glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui

Bancnota de 500 de lei are de acum o putere mai mare, de când președintele Iohannis și brațul lui sunt imprimate pe ea.

glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui

glume pe seama lui iohannis după ce s-a vaccinat - internauții impresionați de "brandul" președintelui

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică