ramona și mariana au fost găsite - se ascundeau la iubiți
Ramona (stânga) și Mariana (dreapta)

Roth Cristina Ramona și Varga Mariana Larisa, cele două copile din județul Sibiu fugite de acasă, au fost găsite de polițiștii sibieni. Ambele fete s-au ascuns în locuințele iubiților.

Ramona, copila în vârstă de numai 12 ani, a fugit de acasă în data de 16 ianuarie. De atunci, poliția a început căutările. Familia a fost disperată în toate aceste zile. Potrivit surselor Ora de Sibiu, fetița s-a ascuns în casa iubitului ei.

„În seara zilei de 18 ianuarie, în municipiul Mediaș, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au depistat-o pe minora ROTH CRISTINA RAMONA, plecată voluntar de la domiciliu din data de 16 ianuarie”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Și Mariana, adolescenta în vârstă de 16 ani, a fost găsită de oamenii legii. Ea a plecat de la casa părinților din Mediaș în data de 14 ianuarie. În toate aceste zile, a stat cu iubitul ei. „De asemenea, în cursul acestei dimineți, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora VARGA MARIANA LARISA, plecată voluntar de la domiciliu din data de 14 ianuarie”, mai spune Elena Welter.

Din primele cercetări, a reieșit că cele două minore nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și au fost încredințate familiilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu