hoti1
FOTO arhivă

Spălătoriile auto sunt noile atracții în rândul hoților sibieni. Trei tineri au furat banii din cutiile de comandă. Unul dintre ei a fost reținut.

„La data de 21 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 22 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul este bănuit că, împreună cu doi complici, doi sibieni în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, în zilele de 15 și 16 ianuarie, ar fi forțat cutiile de comandă ale mai multor posturi de spălare din incinta a două spălătorii din municipiul Sibiu, de pe strada Autogării, respectiv strada Ștefan cel Mare, iar din interior ar fi sustras suma de aproximativ 500 de lei.

La data de 21 ianuarie, polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe sibianul de 22 de ani pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei sibieni.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu