video: bărbatul care și-a ucis fosta iubită a fost adus de polițiști în cartierul arhitecților

Crima care s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Cartierul Arhitecților din Cisnădie, a șocat o întreagă comunitate. Un bărbat a intrat în locuința fostei iubite și a ucis-o cu sânge rece. Imediat după ce a înjunghiat-o, omul a fugit în Deva, la fratele său, căruia i-a povestit ce s-a întâmplat. Rudele au reușit să-l convingă să se predea. Duminică dimineața a fost adus în județul Sibiu, chiar la locul faptei, pentru cercetări.

Bărbatul care și-a ucis fosta iubită din Cisnădie a fugit imediat după faptă în județul Hunedoara. A fost adus sub escortă până în Cartierul Arhitecților pentru reconstituirea crimei.

YouTube video

Vecinii spun că nu au auzit sunete din apartament, dar știau că s-au mai certat în trecut.

CITEȘTE ȘI: Criminalul a fost adus la Cisnădie pentru reconstiuirea crimei

„Câinele a fost agitat azi noapte. Am aflat de la vecini, am văzut mașina de poliție și apoi mi-a spus vecinul ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat să se întâmple așa ceva în bloc. Îi cunoșteam pe Diana și Vio. Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat. S-au mai certat, a mai fost poliția pe aici. Nu ne-am băgat, nu știam mai multe sau de ce”, a povestit Andrei, un vecin din bloc. video: bărbatul care și-a ucis fosta iubită a fost adus de polițiști în cartierul arhitecților

Ucisă de ziua îndrăgostiților

Crima s-a petrecut chiar de ziua îndrăgostiților. Tânăra, care ar fi împlinit în primăvară 31 de ani, a fost înjunghiată de fostul iubit. Agresorul a oprit-o în casa scării, apoi a intrat în apartamentul ei, acolo unde a omorât-o.

Se pare că povestea de iubire dintrei Diana și Viorel ar fi început în urmă cu un an. La început, s-au înțeles bine, însă pe parcurs au apărut probleme. Cei doi se certau des, iar omul, extrem de gelos, devenea violent. Sursele spun că acesta o amenința adeseori pe tânără, astfel că aceasta a cerut un ordin de protecție. Ddar bărbatul nu s-a oprit.


Omul făcuse o obsesie pentru sibiancă. După ce s-au despărițit, nu a putut accepta această rupere, astfel că, prin diferite mijloace, a încercat să se apropie din nou de ea. A montat chiar și o cameră de supraveghere la colțul apartamentului pentru a avea mereu în vizor parcarea și intrarea în imobil.

El, șofer de TIR. Ea lucra la dispeceratul unei firme de transport

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 42 de ani, era șofer de camion. Sibianca era angajată tot la o firmă de transport, însă la dispecerat. Apropiații femeii spun că era o persoană serioasă și muncitoare și că nu a avut niciodată probleme la muncă. video: bărbatul care și-a ucis fosta iubită a fost adus de polițiști în cartierul arhitecților

CITEȘTE ȘI: Cine este criminalul care și-a ucis fosta iubită în cartierul Arhitecților

Femeia în vârstă de 30 de ani avea un copil în vârstă de 3 anișori dintr-o relație anterioară. Acesta nu se afla însă acasă noaptea trecută, fiind la bunici.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Sibiu. Băiețelul femeii a rămas în grija bunicilor și a fratelui. Bărbatul de 42 de ani a fost adus la reconstituire și apoi a fost reținut pentru 24 de ore.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică