cine este criminalul care și-a ucis fosta iubită în cartierul arhitecților - a fost orbit de gelozie

O femeie a fost ucisă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în propriul apartament de către fostul iubit în Cartierul Arhitecților din Cisnădie. Acesta a înjughiat-o cu un cuțit, după care a plecat în Deva, la fratele său, iar acolo s-a predat poliției.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de către fostul iubit. Bărbatul a avut o relație cu aceasta o perioadă de timp, însă în prezent erau despărțiți. Ei locuiau în aceeași scară, pe același etaj, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, de pe strada Octav Doicescu, din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, potrivit unor surse judiciare.

Cum s-a ajuns la crimă

Deși avea ordin de protecție dat prin instanță, valabil până la vară, bărbatul ar fi mers în vizită la sibiancă și, la un moment dat, un conflict a izbucnit între cei doi. Omul susține că femeia a sărit cu un cuțit înspre el, pe care a reușit să i-l ia din mână și să o înjunghie.

VEZI AICI VIDEO CU AUTORUL CRIMEI

Imediat după ce a ucis-o, a fugit din apartament și a plecat la Deva, județul Hunedoara, la fratele lui. Rudele au reușit să îl convingă să se predea poliției.


CITEȘTE ȘI: Criminalul a fost adus la Cisnădie pentru reconstiuirea crimei

Era un om gelos

Prieteni apropiați de-ai femeii ucise au povestit, pentru Ora de Sibiu, că bărbatul era un om extrem de gelos. Făcuse o obsesie pentru sibiancă și nu putea accepta faptul că relația lor s-a terminat. În repetate rânduri ar fi amenințat-o, acesta fiind și motivul pentru care a fost emis un ordin de protecție.

Bărbatul are 40 de ani și este șofer de TIR. Oamenii care l-au cunoscut spun că gelozia l-a orbit.

Femeia a lăsat în urmă un copilaș

Potrivit surselor Ora de Sibiu, sibianca ucisă avea un copil în vârstă de trei ani pe care îl creștea cu mare grijă. Era o femeie muncitoare și serioasă, iar la muncă nu a avut niciodată probleme. Aceleași surse spun că era dispecer la o firmă de transport.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Trebuia să își vadă de căsnicie. Că cu criminalul asta l.a înșelat pe fostul soț cu care avea copilul au fost prinși împreună. Zdreamta. Păcat de copil.