accident bradu motor
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu / Facebook

Un accident rutier în lanț a avut loc, vineri, în zona localității Bradu din județul Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 1, la ieșirea din Bradu spre Avrig. „Pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers s-a produs o coliziune in lanț în care sunt implicate 2 autovehicule și un motociclist”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Avrig, iar din primele cercetări se pare că un șofer în vârstă de 50 ani, sibian, a intrat în coliziune cu o motocicletă care rula în fața sa, condusă de un sibian de 49 de ani. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată în mașina din față, condusă de un bărbat de 50 ani din Brașov.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ. Motociclistul a fost dus la spital cu ambulanța. „Un motociclist a fost lovit de un autoturism. Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital. A suferit traumatism de membru inferior stâng si traumatism lombar”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Sensul de mers Sibiu – Brașov este blocat. Se circula alternativ in acest moment.

Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continuă cercetările.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns