accident în lanț la bradu - motociclist lovit de o mașină
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu / Facebook

Un accident rutier în lanț a avut loc, vineri, în zona localității Bradu din județul Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 1, la ieșirea din Bradu spre Avrig. „Pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers s-a produs o coliziune in lanț în care sunt implicate 2 autovehicule și un motociclist”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Avrig, iar din primele cercetări se pare că un șofer în vârstă de 50 ani, sibian, a intrat în coliziune cu o motocicletă care rula în fața sa, condusă de un sibian de 49 de ani. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată în mașina din față, condusă de un bărbat de 50 ani din Brașov.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ. Motociclistul a fost dus la spital cu ambulanța. „Un motociclist a fost lovit de un autoturism. Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital. A suferit traumatism de membru inferior stâng si traumatism lombar”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.


Sensul de mers Sibiu – Brașov este blocat. Se circula alternativ in acest moment.

Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu