Peste 60 de sibieni amendați joi pentru că nu au purtat masca de protecție

690

Autoritățile sibiene continuă controalele privind respectarea măsurilor anti covid. Din păcate însă, amenzile pentru nepurtarea măștii de protecție se înmulțesc, la fel și cele pentru cei care nu respectă restricțiile de deplasare.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.188 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 266 de mijloace de transport, din care 67 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.850 de lei, dintre care:
– 63 de sancțiuni în valoare de 6.850 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
– 8 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 57 de persoane și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale cu avertisment, pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

În cursul zilei de 25 februarie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate două amenzi în valoare de 2500 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului au efectuat 18 verificări pe raza judeţului Sibiu în vederea verificării respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19. Nu au fost identificate nereguli privind nerespectarea măsurilor de protecție.

În data 25 februarie 2021, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 12 controale la unități de procesare și vanzare cu amănuntul al produselor alimentare din județul Sibiu. Au fost aplicate două avertismente.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Silviu scrie

    Sclavii lui iohannis!

  2. Angela scrie

    Politai tampiti !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.