Pilotul sibian Paul Popa organizează o tombolă în scop caritabil – Poți fi copilot pentru o zi

548

Pilotul de raliuri din Sibiu, Paul Popa anunță o tombolă inedită cu premii frumoase, în scop caritabil.

Paul Popa, un tânăr ambițios de doar 19 ani, este unul dintre cei mai tineri piloți din România, care va participa la Campionatului Național de Raliuri. În cadrul celei de-a doua etape a concursului, sibianul Paul Popa organizează o strângere de fonduri și o tombolă, prin care va oferi cinci premii frumoase, iar banii strânși vor fi donați unui centru de plasament din Brașov.

Citește și: Un sibian face furori în lumea raliului – Paul Popa a ajuns acum în Echipa Națională

Împreună #AjungemMari

Fericirea este definită prin mii de forme. Eu am regăsit-o in adrenalina si nebunia de a mă afla in permanență la limită.A venit timpul să îi încurajam si pe cei mai puțin norocoși, pe acei copilași, care, de multe ori nu cunosc nici măcar fericirea provenită de la o îmbrățișare caldă, că refugiul în activitățile sau profesiile pe care le iubim, sunt de cele mai multe ori colacul de salvare din viața noastră.Minunatele suflete din cadrul ONG-ului "Ajungem Mari" mi-au împărtășit nevoile copilașilor din centrele de plasament din întreaga Românie.Pentru ca ei să ajungă mari , au nevoie de susținerea noastră, a tuturor!Cursurile de formare profesională si de orientare spre o carieră le pot oferi acestor copii un drum către fericire.Odată cu desfășurarea celei de a doua etape din Campionatul National de Raliuri Betano, TESS Rally Brașov powered by Pro-X, care se va desfășura in județul Brașov, voi organiza o strângere de fonduri sub forma unei tombole, prin care pun la bataie 5 premii. Fondurile strânse vor fi folosite în cadrul programului educațional Ajungem MARI pentru tinerii instituționalizați din județul Brașov.🥇Premiul 1: este oferit celui mai darnic donator, iar acesta constă în: Invitația de a ocupa locul din dreapta mea la antrenamentele oficiale (shakedown), din data de 25.03.2021, care vor avea loc lângă Crizbav, județul Brașov + acces exclusiv in padocul meu ,un tricou personalizat si un poster. 🥈Premiul 2: este oferit primului participant extras la tombolă, iar acesta constă în:invitația de a ocupa locul din dreapta mea la antrenamentele oficiale (shakedown), din data de 25.03.2021, care vor avea loc lângă Crizbav, județul Brașov + acces exclusiv in padocul meu.🥉Premiul 3: este oferit următorilor 3 participanți extrași la tombolă, iar acesta constă în:pachet oferit de partenerul meu SB bere artizanala din Sibiu + tricou personalizat și poster( livrare în toată țara).❗Reguli pentru înscriere si participare❗:- accesând link-ul de mai jos selectam, suma dorită https://www.ajungemmari.ro/implica-te-2/doneaza-online/?fbclid=IwAR2-6pEvRf4afBf17qqmHKXfTRgzarMnrUTeAG3T-FARYZqvT7Bf4xMCDVo- fiecare sumă reprezintă înscrierea la tombolă cu un număr definit de șanse(10 lei- 1 sansa, 30 lei-2 șanse,40 lei-3 șanse, 50 lei- 4 șanse , 70 lei- 5 șanse, 100 lei- 6 șanse,150-7 șanse, 200 lei-8 șanse,250 lei- 9 șanse, 300 lei- 10 șanse, 400 lei- 11 șanse, 500 lei- 12 șanse, 700 lei- 13 șanse, 1000 lei-14 șanse)-în comentariile acestei postări atașăm numele de pe care s-a făcut donația + suma donată- share la aceasta postare- înscrierile incep astăzi, în data de 08.03.2021 și se termină în data de 19.03.2021. Câștigătorii vor fi anunțați in data de 20.03.2021 printr-un video pe pagina mea de facebook.Mult succes tuturor!🎉

Posted by Paul Popa on Monday, March 8, 2021

”Fericirea este definita prin mii de forme. Eu am regăsit-o în adrenalina și nebunia de a mă afla în permanență la limită. A venit timpul sa îi încurajam și pe cei mai puțin norocoși și încercați de necazul abandonului, pe acei copilași fără speranță, care, de multe ori nu cunosc nici măcar fericirea provenită de la o îmbrățișare caldă, că refugiul în activitățile sau profesiile pe care le iubim sunt de cele mai multe ori colacul de salvare din viața noastră.
Minunatele suflete din cadrul ONG-ului “Ajungem Mari” mi-au împărtășit nevoile copilașilor din centrele de plasament din întreaga Românie. Pentru ca ei să ajungă mari , au nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Cursurile de formare profesională și de orientare spre o carieră le pot oferi acestor copii un drum către fericire.”, scrie Paul Popa într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În cadrul tombolei, se scot la bătaie cinci premii:

  • Premiul 1: Este oferit celui mai darnic donator, iar acesta constă în invitația de a ocupa locul din dreapta lui la antrenamentele oficiale din data de 25 martie care vor avea loc lângă Crizbav, județul Brașov + Acces exclusiv in padocul lui, un tricou personalizat și un poster.
  • Premiul 2: Este oferit primului participant extras la tombolă, iar acesta constă în invitația de a ocupa locul din dreapta lui la antrenamentele oficiale25 martie care vor avea loc lângă Crizbav, județul Brașov + Acces exclusiv in padocul lui.
  • Premiul 3: Este oferit următorilor trei participanți extrași la tombolă iar acesta constă în pachet oferit de partenerul său Bere artizanală Sibiu + un tricou personalizat și un poster.

Reguli pentru înscriere si participare:

  1. Selectați suma dorită accesând site-ul din acest link: https://www.ajungemmari.ro/implica-te-2/doneaza-online/?fbclid=IwAR2-6pEvRf4afBf17qqmHKXfTRgzarMnrUTeAG3T-FARYZqvT7Bf4xMCDVo
  2. Fiecare sumă reprezintă înscrierea la tombolă cu un număr definit de șanse (10 lei- 1 șansă, 30 lei-2 șanse,40 lei-3 șanse, 50 lei- 4 șanse , 70 lei- 5 șanse, 100 lei- 6 șanse,150-7 șanse, 200 lei-8 șanse,250 lei- 9 șanse, 300 lei- 10 șanse, 400 lei- 11 șanse, 500 lei- 12 șanse, 700 lei- 13 șanse, 1000 lei-14 șanse)
  3. În comentariile postării de pe contul lui de Facebook atașați numele de pe care s-a făcut donația + suma donată
  4. Share la postare

Înscrierile au început luni, 8 martie și se termină în data de 19 martie. Câștigătorii vor fi anunțați in data de 20 martie. Banii adunați din tombolă vor fi donați centrului de plasament din Brașov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.