primarul din jina, despre șoferul mort la ieșirea din sibiu - „era un om bun și muncitor”

Accidentul de la intrarea din municipiul Sibiu dinspre Cristian, care s-a petrecut vineri dimineața, a îndurerat o întreagă comunitate. Șoferul decedat era din localitatea Jina și avea doar 32 de ani.

Un bărbat a murit la intrare în Sibiu, vineri, după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp din beton. Toți oamenii care l-au cunoscut pe bărbatul din Jina sunt sfâșiați de durere.

CITEȘTE ȘI: Sibianul decedat avea doi copii

Primarul: „Era un om bun”

Primarul din localitate, Gheorghe Vasile Beschiu, spune despre Neluțu, tânărul mort în accident, că acesta era un om extrem de muncitor și bun. Primarul a declarat, pentru Ora de Sibiu, că a trecut pe lângă accident, a văzut mașinile de poliție, dar nu i-a trecut prin cap că cel implicat ar fi fost din Jina. A aflat, mai apoi, vestea tristă, de pe Facebook.

„Am trecut pe acolo de dimineață, am văzut apoi pe Facebook despre cine e vorba și am rămas șocat. Îl cunoșteam din vedere. Avea copii, era un om religios, baptist. Nu a creat niciodată probleme, era un om retras, bun și muncitor”, spune primarul din Jina.


Sibianul avea o afacere de panificație

Neluțu avea și o afacere de familie – o brutărie de care se ocupa cu mult drag. „Avea o brutărie, iar socrul lui un magazin. O afacere de familie și le mergea bine. Este o veste foarte tristă”, mai spune primarul.

De altfel, o mulțime de persoane îl plâng pe sibian pe Facebook și le transmit condoleanțe membrilor familie. „Neluțu, Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei multă putere să treacă peste această grea încercare”, spune Anca.

VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI 

Vă reamintim că Neluțu a murit, vineri, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit frontal de un stâlp din beton. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că omul a rămas blocat între fiare.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică