fly lili țintește ca pe viitor să introducă zboruri de la sibiu spre bucurești și madrid

Începând din data de 20 iulie, de la Sibiu vor zbura mai multe aeronave ale companiei aeriene Fly Lili spre noi destinații. Pe lista noilor destinații se află Roma și Milano, Barcelona și Stuttgart și Nuremberg. Reprezentanții companiei urmăresc ca pe viitor să inaugureze și alte zboruri de la Sibiu.

Fly Lili, compania aeriană din Sibiu, va opera din 20 iulie zboruri regulate din şi către Aeroportul Internaţional din municipiul Sibiu. Destinațiile operate din Sibiu sunt Nuremberg și Stuttgart în Germania, Roma Fumicino „Leonardo da Vinci” și Milano – Malpensa din Italia și spre Barcelona, în Spania. Pe viitor, conducerea companiei nu exclude și noi zboruri, în afara celor așteptate din luna iulie. Momentan, cele mai bine vândute bilete au fost cele către Stuttgart, potrivit CEO-ului companiei aeriene. „Până la momentul acesta, Stuttgart-ul merge cel mai bine”, a declarat Cătălin Cotruț, directorul general al companiei Fly Lili.

Citește și: Fly Lili a prezentat avionul cu care vom zbura de la Sibiu către Italia, Spania și Germania, iar prima cursă va fi la Roma (video foto)

Cât despre zborurile care unesc Sibiul de Capitală, Cotruț nu exclude pe viitor și aceste rute. „Normal că ne-am dori să vedem Sibiu- București, dar vom vedea pas cu pas cum evoluăm și cum vom avea date în Sibiu și atunci vom vedea dacă vom face zboruri spre București”, a declarat CEO-ul companiei.

Pe lângă Sibiu, Fly Lili operează zboruri și de pe Aeroportul din Brașov și de pe Aeroportul Băneasa din București.

 

Ultima oră