platforma de vaccinare “made in sibiu” - află când se deschid centre noi în fiecare județ

Platforma „made in Sibiu”, care îți arată câte locuri mai sunt disponibile la vaccinare în fiecare județ din România a fost actualizată. Începând de sâmbâtă, persoanele interesate pot solicita să primească notificări atunci când se deschid centre noi.

Sibienii care au creat platforma vaccin.live au adăugat noi opțiuni în site, printre care notificarea persoanelor doritoare atunci când se deschid centre noi de vaccinare.


„Am introdus o nouă funcționalitate, referitor la centrele noi publicate. În primul rând, centrele noi sunt evidențiate în listele pe județ, iar acum vei putea fi notificat la apariția de centre noi în județul de interes. Este suficient să te înscrii pentru oricare din centrele de vaccinare existente deja în județul tău, iar în momentul în care se publică noi centre, vei primi notificare automată pe E-mail. Persoanele interesate pot accesa acum https://vaccin.live și pot selecta județul și Centrul de vaccinare pentru care se dorește notificare, în cazul în care apar noi locuri de vaccinare și prin click pe clopoțelul de alertă se pot înscrie datele de contact pentru notificare urmând cei 4 pași afișati”, spun sibienii care au creat platforma.

platforma de vaccinare “made in sibiu” - află când se deschid centre noi în fiecare județ

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică