Sibiul, în topul județelor cu cele mai multe persoane pe listele de așteptare la vaccinare

2.474

Sibiul se află în topul județelor cu cele mai multe persoane aflate pe listele de așteptare pentru programarea la vaccinare.

Sibienii care au creat aplicația „made in Sibiu”, prin intermediul căreia poți vedea câte locuri sunt disponibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19, au adăugat în site o nouă opțiune. De acum poți vedea care sunt județele cele mai „solicitate” pentru listele de așteptare pentru programare.

Potrivit vaccin.live, Sibiul se află printre județele fruntașe în ceea ce privește numărul de persoane programare pe listele de așteptare.

„Am introdus o nouă hartă și un tabel care se actualizează automat (https://vaccin.live/harta-interes) unde se poate vizualiza tendința de interes a populației pentru vaccin, adică rata de interes pe județ, calculată in funcție de numărul persoanelor înscrise pe listele de așteptare față de populația județului / regiunii”, transmit sibienii care au creat platforma.

Sibiul se află pe locul 4, după Cluj, Ilfov și București, în topul celor mai „căutate” județele. În prezent, pe listele de așteptare pentru programarea la vaccinare sunt 27.247 de oameni, rata de interes fiind de 5,84%.

coronavirus vaccin live

În ceea ce privește regiunile din România, de mare interes în ceea ce privește listele de așteptare, sunt București+Ilfov, Transilvania și Dobrogea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ela Popescu scrie

    Ati numarat si centrele de vaccinare ? Au fost 4 in ianuarie, acum sunt 12 ? Studiati la Valcea cate centre sunt si ce populatie au comparativ cu Sibiul. Basca cate persoane (procentul de fapt conteaza) au fost vaccinate in aceste 2 judete. Comparati cu Suceava sau Botosani de exemplu. Asta e o posibila stire , nu articolul de mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.