sasu eliberat din arest preventiv - are totuși o interdicție

Florin Judele, cunoscut ca Sasu, un apropiat al lui Adrian Tîmplaru, a fost eliberat din arest la mijlocul lunii martie. Acesta este cercetat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane alături de Adrian Tîmplaru și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Acesta din urmă a fost eliberat din arest și plasat în arest la domiciliu în luna decembrie, iar acum Sasu a obținut aceeași decizie din partea judecătorilor. 

Florin Judele a cerut de mai multe ori judecătorilor de la Tribunalul Dolj înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul al domiciliu, însă nu a fost niciodată acceptată. După ultima prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv, Sasu a făcut apel la curtea de Apel Craiova. Judecătorii de aici au rejudecat cererea și au hotărât că Sasu poate fi plasat în arest la domiciliu. Acesta nu are voie să părăsească însă locuința pe care a indicat-o drept domiciliu, din Râmnicu Vâlcea. Măsura arestului la domiciliu este valabilă până în data de 21 aprilie, inclusiv.


În acest timp Sasu nu are voie să ia legătura cu martorii, persoanele vătămate sau ceilalți inculpați din dosar. În același timp instanța ”atrage atenţia inculpatului Judele Florin Adrian, că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin ori există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în încheierea de ședință.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică