expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Pefoc.ro incalzeste casele din Romania de peste 22 de ani, comercializand gama complete de semineuri, sobe, seminee decorative, cosuri de fum, gratare si accesorii. Ofera unele dintre cele mai bune, calitative si complete game de incalzire, fiind un expert cu adevarat! Cu o experienta vasta in domeniu, pot azi sa vorbeasca despre ceea ce au reusit sa cladeasca pana in prezent, despre miile de clienti multumiti de serviciile profesioniste prestate, ca fiind calitative si prompte. Pe langa gama completa de produse iti ofera si la cerere servicii de montaj, constructie, instalatie, verificare, intretinere si curatarea dispozitivelor termice, prin echipe de parteneri locali aflati in toate judetele din tara.

Misiunea celor de la PEFOC este aceea de a furniza produse cat mai calitative, de la parteneri de incredere cu renume, la preturi accesibile, pentru ca orice client sa isi permita performanta termica la un cost final bun! Semineul este prezentat ca o solutie termica eficienta, ecologica si economica! Îndeplinind astfel primii 3 pasi cei mai importanti pentru nevoile clientului! Investesc continuu si invata pentru a-si extinde oferta, care in prezent este una bogata dar si foarte variata, oferind doar produse calitative, cu durata mare de viata, adaptate nevoilor clientilor si care isi au locul pe piata pentru a fi vandute! Pentru ca siguranta, calitatea si confortul este ceea ce ne dorim cu totii! In catalog veti gasi aproape toate categoriile de produse ce au legatura cu focul, ce sunt recomandate de orice expert in domeniul termic, si anume:

Focare de seminee

Pentru un semineu bun pe lemne iti trebuie mai intai un focar de semineu, insa cel mai bun semineu pentru tine poate insemna poate cel mai performant focar sau pretul cel mai bun, ori semineul cu designul cel mai potrivit stilului tau de locuinta. Toate aceste tipuri si modele de seminee expert preturi sunt disponibile in catalogul nostru: focare standard (economice), focare premium (de lux), si focarele din gama PRO (profesionale).

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Focarele standard

Categoria de focare economice este apreciata si cautat de cei care isi doresc preturi cat mai accesibile. Acestea sunt realizate din fonta sau otel cu samota la interior, oferindu-ti multe posibilitati financiare si de configurare, avand astfel o varietate de optiune de unde poti alege: cu sticla simpla sau dubla, cu 2 sau 3 laturi de sticla, cu deschidere standard sau deschidere verticala tip lift, dar si cu diferite optiuni de functionare sau estetice! In aceasta categorie vei gasi focare la preturi foarte accesibile si atractive, bucurandu-te de satisfactia calitatii, dar si a unui pret bun. In plus, vei putea sa iti proiectezi semineului ca un expert si sa afli costurile totale, pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun focar de semineu pentru caminul tau, dar si pentru familia ta si nevoile termice. Opteaza pentru produse de incredere si calitative, ce au o garantie de 5-10 ani.

Focarele premium

Iti prezentam cele mai calitative focare din catalogul nostru, focarele pentru semineu marca HOXTER, recunoscute la nivel mondial ca unele dintre cele mai calitative, lucrate cu atentie maxima la detalii, atat pe partea de functionalitate cat si pe partea de estetica. Focarele Hoxter fac parte din gama de lux, fiind proiectate si fabricate de un brand cu renume international.Un astfel de focar poate sa fie cea mai buna solutie pentru tine si casa ta, prin caracteristicile enumerate mai sus, oferindu-ti tot ce e mai bun de la un semineu.

Gama de seminee Hoxter functioneaza perfect in sisteme de constructie cu masa de acumulare sau intoarcere de fum, insa in acelasi timp poate fi montat in sisteme de convectie unde avem posibilitatea de a distribui caldura acumulata si spre alte incaperi. Focarele premium reprezinta niste produse de referinta la nivel european, atat cu privire la incalzirea cu aer cald, cat si incalzirea prin sistemul de calorifere, radiatoare sau instalatia din pardosea. Acestea sunt atat de etanse incat focul răspunde la cea mai mica miscare a clapetei de tiraj. Siguranta si confortul in utilizare nu este afectata de temperatura inalta din incinta, deoarece elementele de control sunt gandite sa se raceasca in timpul functionarii. Efectul de racire este posibil datorita utilizarii materialelor corespunzatoare de fabricatie, a otelului refractar si a modului de proiectare. Brandul Hoxter a pus accent pe usurinta in utilizare, construind modele cu forme simple si control intuitiv.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

O prioritate in dezvoltarea focarelor Hoxter este sistemul de autocuratare a sticlei, iar pentru realizarea procesului pirolitic, sistemul de combustie de aer a fost conceput pentru a conduce fluxul de aer de-a lungul sticlei semineului. Prin arderea directa pe vatra clientul beneficiaza de mai multe avantaje importante. Volumul reziduurilor de cenusa produsa este aproape de 0%, pentru ca curatarea sa fie cat mai mica. Resturile de cenusa ramase in incinta focarului vor ajuta la arderea completa a urmatorului foc, si astfel se mentine sticla curata, fiind un plus pentru utilizator. Toate aceste detalii ale focarelor sunt foarte bine finisate si integrate in produsul final care se prezinta astfel: sticla termorezistenta, mecanism de deschidere/glisare de usa semineu, chenar de contur, usa cu profil rezistent, maner detasabil, samota interioara, diferite modele cu sticla pe mai multe laturi, sticla dubla pentru un randament termic excelent, diferite variante de deschidere, precum: standard, deschidere verticala, tip lift, s.a.m.d.

Focarele din gama PRO

Focarele din gama PRO, sunt executate la un alt nivel, este o gama unde vei gasi produse proiectate cu o atentie sporita la detalii si performanta! Ce sunt mai exact focarele PRO? Niste modele de focare standard imbunatatite in mai multe puncte, precum: calitatea samotei interioare, calitatea materialelor, a sticlei nemtesti Schott, proprietatile de acumulare si recuperare caldura, manere, culisarea fina a usilor, piese si rame mai rezistente, atentia la detalii, etc. Comparativ cu un focar standard la acesta arderea este una ecologica si mult mai curata, procesul de ardere avand loc pe vatra incintei, realizand o ardere cat mai completa si cu cat mai putine reziduuri de cenusa. Un alt avantaj important il reprezinta energia termica obtinuta din lemn este exploatata la maxim. Gama de focare PRO sunt dotate cu sistem de tripla combustie, etanseitate maxima si sunt ECO-friendly – mai exact emisiile de dioxid de carbon si de praf sunt aproape inexistente.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Sobe moderne si rustice

Sobele pe lemne necesita o constructie si un meserias specializat care sa realizeze intreaga lucrare, iar in catalogul nostru o sa gasesti o gama foarte variata si bogata de modele de sobe pe lemne. Poti alege o soba rustica, ce este construita din fonta turnata, un model foarte trainic de incalzire cu imbunatatiri atat la cerintele contemporane cat si un design modern, ce imbina perfect toate detalii si nevoile actuale. O soba moderna din otel, captusita la interior cu samota, disponibila in diferite stiluri si dimensiuni, cu sticla pe colt sau forme rotunjite, deschidere frontala mare sau cu picior. Aceasta gama de sobe este vizualizata si aleasa in special de cei care isi doresc un semineu, insa bugetul, spatiul, timpul nu le permite construirea unui semineu clasic, optand astfel pentru o soba tip semineu ce le ofera o functionalitate dar si un aspect cat mai aseamanator semineului traditional.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Sobele de tip semineu prezinta o serie de avantaje:

  • Posibilitatea amplasarii fara o constructie, hota, finisaj -> rezultand o scadere considerabila a manoperei
  • Necesitatea racordarii la un cos cu diamteru mai mic -> implica costuri mai scazute
  • Soba trebuie pusa pe pozitie si racordata ( etapa unde este necesara prezenta specialistului) -> rezultand un timp redus, bucurandu-te intr-un timp scurt de prezenta focului
  • Design deosebit si materiale calitative ( fonta si otel samotat) -> rezulta o soba ce imbina cu succes rusticitatea si modernitatea.

Termoseminee

Varianta perfecta pentru cei care isi doresc un semineu in living, dar si posibilitatea sa incalzeasca intreaga locuinta este termosemineul! Au design asemanator cu al focarelor de semineu prezentate mai sus, insa sunt prevazute cu bazin de apa, ce pot fi legate la sistemul de incalzire al locuintei prin calorifere sau prin pardosea. In plus poate fi legat in paralel cu alte surse termice sau cu panouri fotovoltaice.

De asemenea termoseminee se impart in doua categorii: standard si Pro. La modelele standard pretul dicteaza caracteristicile, iar la modelele Pro, atentie deosebita la detalii, unde calitatea si aspectul primeaza. Desi are acelasi aspect ca al unui semineu clasic, insa functionalitatea este ca a unei centrale pe lemne, facand termosemineul varianta ideala pentru incalzirea intregii locuinte! Opteaza pentru un expert in instalatii pentru a beneficia de o functionare corecta si perfecta in sistemul de incalzire a locuintei.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Seminee modulare

De multe ori oamenii cred ca se descurca singuri si ca stiu exact care-i treaba cu un semineu, insa lucrurile nu sunt chiar asa simple, in special in domeniul termic, unde orice greseala poate cauza probleme grave ulterioare. Insa pentru cei care sunt descurcareti si isi doresc un semineu ce poate fi asamblat usor, iti prezentam o categorie de seminee ce pot fi asamblate de oricine, ce nu necesita santier sau deranj. Ai nevoie de o surubelnita, putina indemanare si răbdare! Acestea sunt semineele modulare prefabricate, si reprezinta un kit complet: focar performant, imbracaminte din metal (ceramica sau piatra, la alegere), dar si toate piesele de asamblare necesare, oferindu-ti tie posibilitatea sa montezi semineul ca un mobilier obisnuit. Dupa realizarea instalarii este necesară prezenta unui meserias care sa faca legatura la cosul de fum.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Seminee pe gaz

Pentru un confort maxim, reglaj din telecomanda, dar si un design special, iti recomandam semineele pe gaz. Un astfel de semineu poate fi montat atat la casa dar si la apartament, pentru ca nu necesita cos de fum clasic, doar o teava de evacuare concentrica. Opteaza pentru un semineu pe gaz (propan), si bucura-te de o eficienta sporita, automatizari si un sistem de siguranta expert, respectand cele mai inalte si stricte standarde europene din domeniu. Focarele pe gaz sunt usor de folosit, dispun de un design elegant si de un confort ridicat, datorita reglajului din telecomanda, poate fi programat pentru pornire si oprire, dar si reglarea focului. In plus, acesta varinata de semineu exclude munca taiatului si depozitatul lemnelor, focarul functionand cu combustibil gazos din butelie sau de la reteaua de gaz a casei.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Seminee decorative

Daca locuiesti la bloc sau ai un spatiu mai redus, insa visezi de te bucuri de prezenta semineului, iti prezentam o categorie de seminee decorative. Gama de seminee decorative cuprinde: seminee pe bioetanol, fiind foarte cautate si alese de clientii din toate zonele tari, fiind o alegere foarte buna. De ce? In primul rand sunt usor de utilizat, ofera foc adevarat fara a emana fum sau miros, si in plus au pret foarte accesibil. Exista o gama larga de modele precum bioseminee tip portal, de perete, de masa sau incorporabile, dar si bioseminee mobile si de exterior, creand o ambianata de poveste in terasa sau gradina ta.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

In categoria semineelor decorative se gasesc si seminee electrice, cunoscute si sub denumirea de seminee false, avand un design ca al semineelor clasice si un pret foarte bun. Gratie tehnologiei din zilele noastre, dar si a efectului ultrarealistic 3D al fiecarui focar electric, acestea ofera o ambianta realistica in living, dormitor sau birou, avand si avantajul de incalzire al incaperii in care sunt amplasate. Sunt foarte confortabile de utilizat, deoarece absolut totul este controlat din telecomanda, de la pornire, oprire, reglarea temperaturii termostatului, intensitatea luminiozitatii ecranului, programarea pe zile, dar si alte functii.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Dispozitive pe peleti

Dispozitivele pe peleti reprezinta o alternativa recenta, dar inovativa, fiind produse automatizate. Ce inseamna mai exact? Tu incarci la un anumit interval de timp dispozitivul cu peleti, si ulterior acesta o sa functioneze singur in mod automatizat. In plus, dispozitivul pe peleti iti ofera un confort sporit: reglaj din telecomanda, nu necesita lemne ( tairea si depozitarea acestora), si programarea se face ca la o centrala termica!

Dispozitivul pe peleti poate fi cea mai buna varianta pentru cabana sau casa de vacanta, in special in zonele unde nu ai acces la gaz. Sursa pe peleti iti ofera confortul maxim, bucurandu-te de flacara fara deranj sau batai de cap.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Cosuri de fum profesioanle

Cea mai importanta componenta a oricarui sistem termic este cosul de fum, si nu focarul de semineu, cum cred marea majoritate a oamenilor. Cosul de fum este piesa care va fi supusa unor temperaturi foarte inalte, iar de calitatea acestuia depinde si siguranta casei tale. Un horn profesional construit de un meserias specializat este cea mai buna prevenire a incendiilor la locuinte. De mentionat ca principalele cauze ale izbucnirii unui incendiu la locuintele din Romania este cauzat de cosul de fum neporfesional, improvizatii sau constructia unui horn de catre personal necalificat. Pentru cei care isi doresc un cos de fum trainic, cea mai buna varianta este cosul de fum ceramic profesional zidit, fiind un horn triplustrat, cu tuburi ceramice la interior, vata minerala groasa si mantale de beton rezistent la exterior. Sistemele de horn modular HOCH disponibile la pefoc.ro, reprezinta kituri complete de constructie a unei evacuari profesionale, trainice si sigure pentru seminee, sobe, centrale pe lemne sau peleti, dispozitive pe gaz, etc. Ofera o garantie de 30 ani, fiind unele dintre cele mai sigure, trainice si rezistente solutii de evacuare termica.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

O alternativala cosul de fum zidit este cosul de fum din inox izolat, o solutie moderna, usor de montat, folosita in special atunci cand nu exista posibilitatea unui cos de fum ceramic. Este un horn izolat cu vata izolatoare, o solutie sigura cu un design special, si in plus poate fi personalizat in orice culoare doresti tu. In gama celor de la pefoc sunt cuprinde mai multe game de la diferiti producatori si branduri cu renume european, unele dintre cele mai consacrate in producatia cosurilor de fum din inox profesionale. Acestea pot fi montate in locuri unde cosurile de fum traditionale zidite nu pot fi montate.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Gratare de gradina

Pe langa interiorul locuintei, ai si o gama variata de solutii pentru gatitul in aer liber. Iti prezentam o categorie de gratare de gradina, cuptoare, vetre, grill-uri, plite – pentru curte, gradina, terasa, veranda sau foisor. Poti alege cuptorul perfect pentru tine dintr-o paleta bogata, incepand de la renumitele cuptoare ceramice Big Green Egg pana la gratare profesionale precum cele OFYR, dar si gratare economice la preturi accesibile. Poti opta si pentru cuptoare de gradina zidite, pentru ca la tine acasa tu esti bucatarul chef! In plus, iti oferim si solutii si accesorii pentru intretinere gratar ceramic kamado!

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Semineele de exterioare pentru gradina sau terasa

a) Bioseminee de exterior – o gama la un pret foarte accesibil, ce dispune de diferite modele, stiluri, forme, culori, oferindu-ti flacara adevarata creand o ambianta placuta in curtea, gradina, terasa ta.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

b) Incalzitoarele de terasa pe gaz – sunt tot mai populare, si una dintre cele mai alese varinate din perioada pandemiei. Au un dublu rol: infrumuseteaza spatiul unde sunt amplasate si incalzesc atmosfera serilor reci de primavara-vara-toamna. Dispozitivul functioneaza cu alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie. Disponibile in diverse forme, culori si stiluri!

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

c) Vetre de exterior –  ce poate fi mai frumos decat focul creat de arderea lemnelor?! O varinata ideala pentru un decor special in gradina ta, ce doar cu cateva lemne creeaza o ambianta de poveste si amintiri de neuitat!

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Accesorii

Accesoriile sunt necesare pentru a realiza o treaba de expert, de aceea ai nevoie de o accesorizare pe masura! Accesorii destinate domeniul termic, acreditate si testate, precum: burlane pentru legatura dintre semineu si horn, grile de aerisire, piese de distributie a aerului cald, materiale de montaj/constructie, rame metalice, brauri de lemn, placa de protectie pentru podea pentru sobe, palarii rotative antivant pentru zonele cu vant puternic, etc.

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

Consumabile

Dupa achizitionarea sistemului termic, trebuie sa stii ca nu se rezuma totul la achizitia initiala, fiind important ca in timp sa gasesti o sursa unde poti apela pentru consumabilele necesare. De aceea Pefoc.ro isi asuma acest rol, si tu stii ca ai pe cine conta! Pentru orice defect aparut pe parcursul utilizarii unui produs poate fi remediat! Poate fi cateva situatii precum: spargerea accidentală a sticlei semineului, ori din neatentie in utilizare ai putea crapa samota incintei, poti fisura gratarul sau o data cu trecerea timpului realizezi ca semineul numai etanseaza ca la inceput. Sunt doar cateva dintre situatiile care pot aparea, astfel la cativa in functie de calitatea produselor este nevoie de o reconditionare semnificativa, iar la pefoc gasesti toate consumabilele de care are nevoie dispozitivul tau!

expertul tau in domeniul termic - pefoc! - constructie profesionanla de seminee, sobe, cosuri de fum si gratare!

In final vrem sa iti prezentam SERVICIILE oferite de catre echipa pefoc, modul cum trateaza clientul si perseveranta de care dau dovada de mai bine de 22 ani, vorbind despre viziunea si valorile companiei:

  • Livrare imediata ( produse din stoc propriu)
  • Livrare si transport sigur
  • Perfectionare constanta, investind incontinuu in performante echipelor
  • Consultanta telefonica (consultanta seminee, sobe, cosuri de fum), dar si la fata locului – prin parteneri meseriasi locali
  • Portofoliu mereu actualizat, ridicandu-se mereu la standardele europene din domeniu
  • Gama de produse de calitate superioara, atat la pordusele termice cat si la partea de materiale de constructie sau accesorizare.

Alege intelept, alege pefoc.ro – expertul tau in seminee, cosuri de fum, gratare si accesorii, la preturi avantajoase!

Ultima oră

Comentariul meu